2777
2789
عنوان

ما نسلی بودیم که پنجشنبه ها هم می رفتیم مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباشید ماهم پارسال پنجشنبه ها می رفتیم مدرسه

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

تازه دومتر هم برف میومد تعطیل نمیکردن چقدر معلم تو روستاها بر اثر تصادف فوت کردن

یه سال هم تازه یادمه امتحانی مدرسه رو از 15 شهریور شروع کردن و گفتن بجاش یک هفته بچه ها تعطیلات زمستانه داشته باشن

اون یک هفته هم یه عالمه تکلیف و امتحان گذاشتن معلما

کجان ببینن که الان هفته به هفته بچه ها تعطیلات زمستانه دارن 

انگار دیگه فهمیدن درس خوندن زیاد به کار نمیاد

چه پایه ای ؟حتما برای کنکور

نه کلا دبیرستان و همه پنجشنبه هاش می رفتیم

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

من تو جنوب زندگی میکنم ی جای خیلی کوچیک ک از سال ۸۸ پسوند شهر خورد ب قبل اسمش اون موقعها حتی بارندگی هم بیشتر بود و خیابونا گل 

نایلون پیچ میکردیم کفشامونو ک ته کفشمون گلی نشه و کلاس کثیف نشه و بابای مدرسه برا تمیز کردن کلاسا ب زحمت نیفته 

حتی معلما هم همینکارو میکردن 

همچین نسلی بودیم 😎

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من تو جنوب زندگی میکنم ی جای خیلی کوچیک ک از سال ۸۸ پسوند شهر خورد ب قبل اسمش اون موقعها حتی بارندگی ...

اون همه زحمت خدایااااااا🗣🗣🗣🗣🗣

ی کار داشتن .شاغل شدنم اینقد برات سخته😭😭😭😭

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅