2777
2789
عنوان

اسلیو معده

94 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

میشه لطفا از تجربیاتتون درباره اسلیو معده بگید

چند کیلو بودین چند کیلو شدین

عوارض بعدش

ممنون میشم

خوش اومدی به زندگیمون گل پسر مامان😍👼

همکارم و همسرش تو یک روز باهم عمل کردند

یکیشون ساسژ شد یکیشون مینی بای پس

اون یکی که ساسژ شده هیچی نمیتونه بخوره فقط خیلی خیلی کم و درعرض ۳ماه ۳۰کیلو کم کرده

اون یکی هم که مینی شده به اندازه خیلی کم میخوره ولی همه چی میتونه بخوره اونم ۳۰ کیلو کم کرده از ۱۳۰ به ۱۰۰ رسیده

عملش سخت نیست از روز سوم میتونی به کارت برسی و بری سر کار

اگر مرتب داروها و آمپولا زده بشه هییچ مشکلی پیش نمیاد

بعد از دوهفته خواهرشو برادرشو و مادرشم رفتن و عمل کردن و همه راضی هستن

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم ۱۲۰ کیلو بود اسلیو کر شد ۸۹ بعد از یک سال دوباره چاق شد الان همونه وزنش

عوارضش اینه هر چیزی نمیتونه بخوره زود معده درد میگیره مثلا کباب اندازه ی یک قاشق پرتقال اصلا خیار اصلا 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
مامانم ۱۲۰ کیلو بود اسلیو کر شد ۸۹ بعد از یک سال دوباره چاق شد الان همونه وزنش

یعنی مثلا قبل غذا خوردن که دوباره چاق شدن یا وزن یهو برگشت

خوش اومدی به زندگیمون گل پسر مامان😍👼
ای بابا.دلسرد شدم از عمل🙂

بستگی به نوع عمل داره

اگر ساسژ کنی نصف بیشتر معده بریده میشه و دور انداخته میشه و قابل برگشت نیست اما اگر بای پس کنی  نصف نعده منگنه میشه و میتونی دوباره منگنه ها رو باز کنی و قابل برگشته

در هردو عمل حجم معده کم میشه ولی در بای پس جذب قند و چربی خیلی خیلی کم میشه

اینایی که میبینی دوباره بعد عمل چاق میشن به خاطر اینه که پزشکشون درست عمل نکرده و یک قسمت از معده که حالت کشسانی داره رو برنداشته، این قسمت به مرور دوباره کش میاد و جا باز میکنه اما اگر پزشک کار بلد باشه اون تیکه رو حذف میکنه و حجم معده بزرگ نمیشه

در کل اگر وزنتون خیلی بالاست و با ورزش و رژیم نمیتونید لاغر بشید عمل کنید اما اگر با ورزش و رژیم میتونی لتغر بشی عمل نباید بکنی چون تا آخر عمرت جذب مواد غذایی نداری و باید ویتامین مصرف کنی و از لذت خوردن نعمتهای خدایی بی بهره میشی

عمل گزینه آخره عزیز

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی