2777
2789
عنوان

از فکر دانش آموزم بیرون نمیام

255 بازدید | 14 پست

یکی از دانش آموزام دیروز مادرش نمیاد دنبالش با یکی دیگه میره خونه هر چی در میزنه درو براش باز نمیکنن آخر مردم زنگ میزنن آتش نشانی بیاد در رو باز کنه وقتی می‌ره خونه میبینه مامان باباش رو کشتن اینقدر شوکه میشه هی می‌ره خونه میاد بیرون می‌خنده 

همش تصویر دانش آموزم میاد جلو چشمش 

خدا کمکش کنه خدا بهش صبر بده

براش دعا کنید حال روحیش خوب بشه بتونه این مصیبت رو تحمل کنه

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدای منننننن چندسالش بوووود 🥺

۱۵ سالشه

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
تک فرزنده؟ فامیل درست حسابی داره بره پیششون؟

تک فرزنده نمیدونم

من دیگه جزییاتو نمی‌دونم فقط دارم براش دعا میکنم حالش روحیش خوب بشه خدا بهش صبر بده از فکر خودم هم لحظه ای بیرون نمیره