2777
2789

سلام قشنگا امیدوارم حالتون خوب باشه 

حقیقتا من دیگه نمی‌دونم باید با رفتار مادرم چیکار کنم .

دختر تنهاییم کلا . کسیم بخواد بیاد مامانم کلا یه کاری می‌کنه بره ‌.مثلا به دوستام پیام داده بود لطفاً باهاش حرف نزنید درصورتی که بندگان خدا کلا تو خونن و خانواده دارن .شوهرمو طوری با سیاست پر کرد که به حد مرگ گرفت منو به باد کتک 🙂و خلاصه مادرم همیشه میگه باید زجر بکشی .یا کلا مثل دروغگو ها یا دزد برخورد می‌کنه میرم دانشگاه میام طوری آبروریزی می‌کنه که خودم پشیمون میشم از زندگی .

می‌خوام برگردم سرکار چسبیده بهم ولم نمیکنه .باید خونه باشی .نمیدونم دوساعت هم تنهام نمیذاره . دائم طوری برخورد می‌کنه که ببخشید دور از ادبه میزنه تو روم که هرزه ای . من دوست پسرم کجا بود آخه .تنها تر و بدبخت تر از من نیست چه هرزگی ...

دائم تحقیر می‌کنه و تهشم میگه همه دنیا منم ...باید هرجا من میگم باشی .

زندگیم سوخت ،به لطف آبروریزی هاش بچم‌مرد ، زندگیم ازهم پاشید ... دلم داره پرپر میشه... دیگه چیکار کنم

عزیزم ببخشید میدونم حالت خوب نیست و شاید سوال مناسبی نباشه ولی اگه دوست داشتی جواب بده 

میتونم بپرسم مرگ بچتون چه ربطی به مادرتون داشت؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه، ارتباطتتو کاملاااا باهاش قطع کن اصلا هم شمارتو عوض کن هم خونتونو عوض کنید که هیچ ردی ازتون نداشته باشه مادرتون مریضه با عرض پوزش فقط رهاش کن  .چی به همسرتون گفت که زدتت؟

کار مگه نمیکنی، برو یه خونه خونه جدا بگیر

کاش میشد . بابام مخالفه شدیدا ... میگه کنار بیاین .

جلو اونم طوری مظلومه که باور نمیکنی همون آدم یه دقیقه قبله که پارت میکرد 

وا خب معلومه ولش کن برو چه مادریه اخه

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

کاش میشد . بابام مخالفه شدیدا ... میگه کنار بیاین .جلو اونم طوری مظلومه که باور نمیکنی همون آدم یه د ...

نمیتونی فیلم بگیری یا صداشو ضبط کنی؟ بعد به بابات بگو. 

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
معلومه، ارتباطتتو کاملاااا باهاش قطع کن اصلا هم شمارتو عوض کن هم خونتونو عوض کنید که هیچ ردی ازتون ن ...

کاش مادری کردن بلد بود ...

🙂دور از جون شما و عزیزاتون پرش کرد وقتی سرکاری مرد رفت و آمد مبکنه 🙂... زن خرابه ولش کن ....

سلام گلم متأهلی ، این مادر یا نامادری حتما مشکل روانی داره،کی بابچش اینطوری رفتار می‌کنه عجیبه

متاسفانه طلاق گرفتم🙂... کاش قبول میکرد بریم روانشناس . دیگه از درک من خارجه

عزیزم🥺طلاق خودش یه دنیا مشکله چه برسه که مامانتم اذیتت میکنه امیدوارم هرچی زودتر زندگیت روبه راه بش ...

قربونت برم مهربونم🥺❤️ممنونم برای آرزوهای قشنگت

بهترینها نصیب قلبت ❤️