2777
2789
عنوان

امشب بدترین شب زندگیمه 😔

396 بازدید | 35 پست

6 سال باهاش تو رابطه بودم

یه ماه بود سرد شده بود

منو از فالوراش ریمو کرد

دیروز قسم خورد جون مامانشو که دوسم داره

همش میگفت حالم بده

هی میگفت من من پستم لاشیم

یه ماه بود عوض شده بود

داداشش امروز زنگ زد گف مادر و پدرمون رضارو تحت فشار گذاشتن که سنت رفته بالا

منم شرایط ازدواج نداشتم

رفتن خاستگاری دخترای فامیل

من امشبو چجوری صبح کنم ? چجوری 6 سالو فراموش کنم ?

کسی حالمو میفهمه ? همچین تجربه ای داشته?

میترسم تا صبح بلایی سرم بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میومد خاستگاریت . بنظرم شش سال کم نیست که بخای یکی شرایط خواستکاری رو نداشتم . پس دیگه بیخالش شو

چیکار کنم خانوادم تا درسم تموم نشه اجازه نمیدن ، هنوز لیسانسمو نگرفتم 

داداشش الکی گفته ازسر بازت کنه 

به بعضی کاربرا فقط بایدبگیم چه سری چه دمی عجب پایی...درغیراینصورت به محض گفتن بالا چشمت ابروئه متهم به حسادت وعقده میشیم ومشمول این دعا که انشاالله خدا بهمون آرامش بده 😅

وا خب ب خونوادت بگو نامزد میمونم تا لیسانس بگیرم

الان دخترا سیکل ندارن عقد میکنن🫤

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
وا خب ب خونوادت بگو نامزد میمونم تا لیسانس بگیرمالان دخترا سیکل ندارن عقد میکنن🫤

تو خانواده ما اینجوری نیس دخترا دیر ازدواج میکنن نمیزارن بخدا جرات ندارم حرفشو بزنم ، خاتواده خیلی سخت گیر ک فقط حرف خودشونه 

وا خب ب خونوادت بگو نامزد میمونم تا لیسانس بگیرمالان دخترا سیکل ندارن عقد میکنن🫤

دقیقا .

دخترای فامیلای ما و دوستای دوران ابتداییم همه تا دهم خوندن بعدش ازدواج کردن با رلاشون . فقط من موندم درس خوندم و پسر بازی نکردم