2777
2789
عنوان

ازبین بردن چربی

320 بازدید | 17 پست

سلام توروخدا کمک کنید من یه ساله وزنم بالا رفته۷۰قبلا فوقش ۶۰میشدم الان خوبه این وزن چون قدم بلنده بهم میاد اما نمیخام بیشتر ازاین بشم ولی پهلو وشکمم زیاده یه ماهم باشگاه رفتم اما دخترم اذیت میشد به زور میومد گریه می کرد منم دیگه ادامه ندادم الان راهنمایی کنید توخونه چطور ورزش کنم چه نوع ورزشی کنم که شکم و پهلو و پشت بازو وسینم چربیشون آب بشه راستش فردا تولد۲۳سالگیمه منم به خودم اومدم دیدم اصلا بیخیال خودم شدم به هیچیم نمیرسم میخام از ورزش شروع کنم اما هیچی بلد نیستم توروخدا کمک کنید🙂🙂

قدتون چنده؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زدم یه چیزی نصب کردم اصلا جالب نبود فقط درازنشست وگفته بود وچندتارژیم غذایی

حلقه دیگه تبسم جان...😊

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

درازونشست وحلقه منم بچه م کوچیکه نمیتونم برم باشگاه ازمرداد تاالان ۱۸ کیلو کم کردم 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

استپ بگیر تو خونه بعد از نت فیلماشو ببین انجام بده یا تو نت بزن ایروبیک ساده داره تا زنجیره خیلی راحت وزن کم میکنی

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏
عزیزم برو از سایت ارزانلود دی وی دی های ورزش تهیه کن .همه جور ورزش داره بری تو سایتش متوجه میشی ...

دخترم ۳سالشوتموم کرده میگه بزارمن برم مدرسه بعدتوبرو باشگاه😣

روزی چندتادراز نشست میرین چند دقیقه حلقه؟

دراز ونشت و به طور کلی ورزش های شکمی چربی ها رو اب نمیکنه فقط شکم رو سفت میکنه

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏