2777
2789

چقد تاپیک زن داداش...

من ب شخصه با خاهرشوهرم راحت ترم تا با زن داداش... هیچ وقت نمیتونم ب عنوان عضو خانواده بپذیرمش. البته ک اصلا بی احترامی بین ما نبوده. ی رابطه در حد سلام و احوال پرسی و اگه ی موضوع جالبی باشه براش تعریف میکنم...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

خوبن خدایی

ولی جای خواهر نداشتمو هیچوقت پرنکردن 

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر خاصی ندارم اونم یه آدمه برای خودش داره زندگی میکنه منتظر نظر من نیست :))

نظر داداشم مثبته همین برام کافیه خدا رو شکر

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

من دارم همه شون خوبن ولی یه زن داداش دارم که فارسه و خونواده ش کرجین ما کوردیم ونزدیک مرز غرب کشوریم از اونجا کوبیده اومده پیش ما ولی خدایی خیلی ماهه خیلی دوسش دارم از زن داداشای دیگه م بیشتر دوسش دارم

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

ازش متنفرم ، هیچوقت جز خانواده حسابش نمیکنم ، حتی بعنوان فامیل قبولش ندارم

دوسش،داشتم مثل خواهر ولی گند زد به هرچی نسبت و حس فامیلیه

ازش متنفرم ولی دعای خیرم پشت سرشه که با داداشم خوشبخت شن

بابا به خدا عشق و عاشقی هم  یه تَهی داره مثل جون آدمیزاد ‌‌...  

فعلا ندارم ولي در آينده كه بياد براش آرزوي خوشبختي ميكنم و اميدوارم دركنار برادرم زندگي با آرامش و موفقي داشته باشن

حتما هم در زندگي دختر مردم دخالت نخواهم كرد و چيزي رو كه براي خودم ميپسندم براي اون دختر و برادرم هم ميپسندم

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه