2777
2789

سلام و خسته نباشید 

من یه مشکلی برام پیش اومده و کاملا حق با پارتنرم هستش 

از نظر خودش یه نوع خیانت هست

اگه کسی میتونه کمکم کنه لطفا بگه ،تا داستان تعریف کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو روز پیش من و پارتنرم بیرون بودیم 

همون موقع یه شماره ناشناسی به من زنگ زد وقتی جواب دادم فهمیدم یکی از پسرای دانشگاه هستش حالا قبل همه اینا راجب پسره توضیح بدم ، من چند تا درسم توی دانشگاه افتاده بودم و دوباره درس هارو برداشتم و با ترم یکی ها افتادم ، هم کلاسی های خوبی بودن و تقریبا یه اکیپ با همین ترم یکی ها تشکیل دادم 

چند تا دختر و پسر بودیم; که خوب چون من ازشون بزرگ تر بودم هیچ فازی روی هیچ کدومشون نداشتم و هرچند وقت یه بار باهاشون بیرون میرفتم یکی از پسرای اکیپ اسمش پژمان هستش و پسر اجتماعی و خوب و با معرفتی هستت . از وقتی با پارنترم آشنا شدم دیگه ازشون فاصله گرفتم و زیاد در ارتباط نبودم 

حالا همین پژمان دو روز پیش جلوی پارنترم به من زنگ زد و حال و احوال پرسید گفت چرا کلاس هارو نیستی منم حالت عادی باهاش حرف زدم توضیح دادم که چرا نیستم 

پژمان به من گفت یه بار با بچه ها بریم بیرون منم گفتم اره بریم یه بار اتاق فرار خلاصه مکالمه ما تموم شد 

و پارتنرم از دست من ناراحته و میگه تو یه جور خیانت کردی و اکه شرایط برعکس بود چیکار میکردی 

شاید ازینکه رفیق جنس مخالف داشته باشی خوشش نمیاد باید ازش میپرسیدی از اول که ایا این موضوع خط قرمزش ...

میدونم خط قرمزه و پسر متعصبی هستش 

منم این پیشنهاد بیرون رفتن با دوستای دانشگاه ناخودآگاه گفتم

میدونم خط قرمزه و پسر متعصبی هستش منم این پیشنهاد بیرون رفتن با دوستای دانشگاه ناخودآگاه گفتم

خب اگه خط قرمزه کلا باید ارتباط با جنس مخالف رو قطع کنی 

چون یکسریا براشون این موضوع مهمه یکسریا نه 

ایشونم براش مهمه حتما