2777
2789

من واسمشو گذاشتم تولدی دوباره 

همه ی دنیا جلو چشمات قشنگ میشه

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

من لیزیک کردم خیییییییلی راضی ام بهترین کاری بود تو زندگیم کردم

لذتی داره ک قابل مقایسه نیست...حس قشنگ دیدن بدون عینک😍😍😍

آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی لیزیک کروی هزینش چقدشد؟

حدود سه سال پیش با ازمایش و مراحلش کلا دو

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
من واسمشو گذاشتم تولدی دوباره  همه ی دنیا جلو چشمات قشنگ میشه

من اینایی رو ک میبینم عینکشون ی دقیقه برمیدارن ی حالتی پیدا میکنه صورتشون میگم با لیزیکم همینطوره و صورت ی جوری میشع .درسته ایا 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
من لیزیک کردم بعد پنج سال الان پنجاه درصد برگشته و چشام دوباره یه کم ضعیف شده متاسفانه

ای وای اینجوری که خیلی بده ادم مجبوره باز عینک بزنه آخه چرا برگشته

من اینایی رو ک میبینم عینکشون ی دقیقه برمیدارن ی حالتی پیدا میکنه صورتشون میگم با لیزیکم همینطوره و ...

نه صورت چه جوری بشه ؟عادیه دیگه فقط دیگه عینک نداری

کی لیزیک کردی هزینش چقدشد؟؟

من دوساله لیزیک کردم رفتم مشهد پیش دکتر خاکشور بهترین دکتر عمل لیزیک تو مشهده...

حدود 3 ملیون هم هزینه اش شد...الانم خییییلی راضی ام

آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...
ای وای اینجوری که خیلی بده ادم مجبوره باز عینک بزنه آخه چرا برگشته

نمیدونم امیدوارم کامل مثل قبل نشه که خیلی بده☹

اگر برای آنچه که میخاهید نمیجنگید . برای از دست دادن آن گریه نکنید😏🙄