2777
2789
عنوان

جواب سل فری توروخدا اگه میدونید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 142 پست

سلام دوست عزیز جواب سلفری خوبه نینی سالمه استرس نداشته باش از نوشته هات معلومه پر از استرسی . سلفری جنسیت رو درست حدس میزنه شاید سونو بند ناف رو با آلت جنین اشتباه گرفته احتمال زیاد نینی دختره و سالم تمام😘😍😍😍😍

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
سلام دوست عزیز جواب سلفری خوبه نینی سالمه استرس نداشته باش از نوشته هات معلومه پر از استرسی . سلفری ...

عزیزم ممنون اومدی

تو تاپیک جواب غربالگریم گفته بودی نتیجه رو بهت بگم برا همین صدات کردم🙏

ممنون از انرژی خوبت

من بلد نبودم بخونم بعضی از دوستان گفتن بچه دختره، استرسم برا این بود پس من که تو سونو واضح جای خصوصی بچم و دیدم پس نکنه سل فری که جنسیت و نتونسته تشخیص بده همه جواباشم اشتباهه

تا اینکه یکی دوتا کاربر با حوصله تر دقت کردند اطلاعاتشون بالا بود گفتن سل فری گفته بچه پسره

نگرانیم رفع شد که پس میتونم به جواب های دیگه ریسک ها اعتماد کنم

حالا تا برم پیش دکترم آروم تر شدم تا انشاالله دکترم هم بگه همه چی خوبه🤲خدا روقسم میدم بزرگیش بچه سالم بدنیا بیارم

مث خواهر برادرش باهوش و زرنگ باشه

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوست عزیز جواب سلفری خوبه نینی سالمه استرس نداشته باش از نوشته هات معلومه پر از استرسی . سلفری ...

سلام گلم ممنونم اومدی تو تاپیک قبلیم راجع به غربالگری گفته بودم گفته بودی نتیجه رو بهت بگم بچه ها دیدن گفتن پسره

پس در نتیجه حالا که با سونو یکی هست میتونم به جواب های دیگه آزمایشم اعتماد کنم

عزیزم ممنون اومدیتو تاپیک جواب غربالگریم گفته بودی نتیجه رو بهت بگم برا همین صدات کردم🙏ممنون از انر ...

ایشالله سالم،تپل،باهوش و خوردنیه😍 جنسی‌تش مهم نیس براش دعا کن مامانش.خوشحال شدم برات😘💚💚💚

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
ایشالله سالم،تپل،باهوش و خوردنیه😍 جنسی‌تش مهم نیس براش دعا کن مامانش.خوشحال شدم برات😘💚💚💚

فدای مهربونیت

نه معلومه که جنسیت مهم نیست

من بچه های قبلیم برام مهم نبود همیشه از خدا بچه سالم و صالح خواستم بچه چه دختر چه پسر تیکه وجود آدمه(چه بسا که خدارو شکر هم گل دختر دارم هم گل پسر)

منظور از نگرانی جنسیت تو این تاپیک تطابق نداشتن سونو و نتیجه سل فری بود که شک ب دلم مینداخت که به کل آزمایش نتونم اعتماد کنم دیشب که تاپیک زدم و  از سل فری هیچ نمیدونستم از خدا میخواستم دکتر سونو  و دستگاهاش چشمای من و شوهرم همه  اشتباه کرده باشیم و دختر باشه

و جواب سل فری واقعیت داشته باشه که ریسک ها پایین و بچه سالم باشه

وقتی به این فکر میکردم سونو پسر بودن و تایید کرده و بازم کنه

یعنی چه مشکلیه فکرای ناجور  و عجیب میومد تو سرم

سل فری گفته بچه پسره نوشته کروموزوم y شناسایی شد یعنی نی نیت پسره و سالمه مبارکت باشه

ممنون ک اومدی وقت گذاشتی

بله دوستان گل مث خودت گفتن

اما اون ×ها تو اون یکی صفحه من و گیج کرده بود من که اصلا بلد نبودم تفسیر کنم فقط چشمم ب اون ×ها افتاده بود و هوش مصنوعی هم گیج ترم کرد

خدا خیرت بده عزیزم

عزیزم خدابچهاتو خودت و عزیزانت و حفظ کنهعزیزم بچه من پسره دیگهسونو ان تی برای من هیچ کدوم از بچه هام ...

گلممنم گفتم پسره چون بیضه بچنو دیدم😍😍

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍