2777
2789

تهران خییییییلی یخ و هوا بادیه یلحضه بیرون کار داشتم یخ زدم تا برگردم باورم نمیشد اینهمه سرمارو

فردا با قطار قرار بیام بچه کوچیک دارم بلیطم گرفتم میشه بزنید اب و هوای گوشیتونو ببینید فردا هوا خیلی سرد یا نه

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که داره باد شدید میاد .نسبت به بعدازظهر هوا سردتر شدهفردا رو هم استانداری تعطیل کرده

ای بابا چه شانسی دارم من. وحشتناک سرد شد😂

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
ای بابا چه شانسی دارم من. وحشتناک سرد شد😂

هر وقت خواستی بری یه شهری .حتما چند روز قبلش از گوگل اب و هوای اون شهر رو چک کن .من هر وقت بخوام بیام تهران از گوگل اب و هوا رو یه هفته قبلش چک میکنم همیشه درست بوده

هر وقت خواستی بری یه شهری .حتما چند روز قبلش از گوگل اب و هوای اون شهر رو چک کن .من هر وقت بخوام بیا ...

بابا اصلا هوا بهاری شده بود یدفعه انگار قهر کرد اون روشو نشونمون داد

امسال واقعا  سرمارو با مغز استخونمون حس کرد از خود پاییز ولی دیگ گفتم لابد تموم شده دیگ

هیجی رفتیم سایت استرداد زدیم زمانشو عوض کنم فجیح سرد اینجا یلحصه نمیشه بیرون وایسیم

تازه من صبح به دخترم میگفتم چقدر هوا خوب شده بوی عید میاد .صبح که هوا قشنگ افتابی و عالی بود .پنج عص ...

پس تو چشم زدی 😂😂😂

بابا اصلا هوا بهاری شده بود یدفعه انگار قهر کرد اون روشو نشونمون دادامسال واقعا سرمارو با مغز استخو ...

والا منم فکر وردم تموم شده گفتم قبل ماه رمضونی یه اتاق تکونی کنم که همه به فنا رفت 😂😂

اب و هوا گولمون زد