2777
2789

اونو نمیتونم اسمش بگم ولی میدونید قطعا چه خبره واقعا این توهین میکنه به اون این توهین میکنه به این یه سری میگن عقده ای یه سری میگن اره ما که میریم هرکسی یه چیزی میگه
ولی فک کنم به خاطر این گذاشتن که دخترا خیلی اینکه فیمای ساختگی در میاد میگن کنسله کنسله و جوری نماد دختر پول چیز کردن این وسطم یه دخترم میخواد وارد جامعه شه میگه خب پس به نظرم پوله انگاری بهتره پس اونم میره سمت اون از طرفی میگن هرجا الان اگهی استخدامه زده خانوما و یه چیزی شده الان وضعشون از مردا بهتره نه اینکه زرنگ باشند یا تلاش نمیکنن چرا هستن بعضی هاشون تلاشم میکنن ولی خب من خودم اینو دیدم چون واسه شرکته فقط یه منشی سادس ماهی 20 تومنم حقوقشه کاریم بازم به این ندارم اینکه دیگ چه پسر چه دخترش میترسن اشنا شن از بس خیانتا یا جدا شدنا زیاد شده الان به نظرم دلیلاش میتونه اینا باشند دمتون گرم تا اخرش خوندین

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
یعنی واقعیه؟؟؟ قضیه سربازی ؟😂😐

😂😂 والا کارزارش زده 125 هزار نفر امضا کردن نمیدونم بشه یا نه ولی خب دیگه هرچی شد 

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متوجه نشدم چرا

ینی سادش کنه بگه

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

چقدر قاطی پاتی تایپ کردی

ولی قبل انقلاب قرار بود خانم های نظامی هم داشته باشیم(مسولیتشون مثل آقایون باشه نه که فقط منشی و دستیار طور) هم خانم ها سربازی برن (اجباری نه) مردم اعتراض کردن ریختن تو خیابون 

پس الانم کنسله 

حالا ۷۰ میلیون امضا کنن 

کنسسسله😂

من متوجه نشدم چراینی سادش کنه بگه

چیو

چقدر قاطی پاتی تایپ کردیولی قبل انقلاب قرار بود خانم های نظامی هم داشته باشیم(مسولیتشون مثل آقایون ب ...

😂😂😂