سلام دوستان من الان نزدیک سه هفته لکه بینی دارم پریود نشدم همون اولش یه تست زدم منفی شد دگ کلا گفتم هورمونام بهم ریخته ولی الان یه هفته بالا میارم هروز بازم میترسم است بزارم منفی بشه لکه هام قهوه ای آن کسی اینجوری بوده میترسم خودم امیدوار کنم
خدایاشکرت نمیدونم حکمتت چیه ک منو لایق مادر شدن نمیدونی....
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممکنه بارداری خارج رحم باشه ولی میگی درد نداری تست بزن نه اصلا برو سونو مشکل اصلی پیدا کن
عزیزم کامنت منم اگمیدونی جواب بده لطفا❤️🩹😢
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
ببین کلا میری تو اقدام همه چی به هم میریزه حدود چهار پنج روز بعد از موعد پریود بی بی چک بزنی نشون ...
اهان باشه مرسی عزیزم...
بله،،،من تا ۳ هفته لکه بینی داشتم فکر میکردم عفونت دارم ،،بعد لوله سمت چپم خونریزی داخلی کرد آنوقت تازه فهمیدم خارج رحم بودم و کلی دردسر کشیدم این همه لکه عادی نیست حتما برو یه آزمایش تیتر بتا بده