2777
2789
عنوان

کیا با لکه بینی فهمیدن باردارن

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 25 پست
الهی خدا دلتو شاد کنه .

الهی ک مادرشی.الان بذار بی بی ...

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه بارداری خارج رحم باشه ولی میگی درد نداری تست بزن نه اصلا برو سونو مشکل اصلی پیدا کن

عزیزم کامنت منم اگ‌میدونی جواب بده لطفا❤️‍🩹😢

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

منم توروزای تخمک گذاریم رابطه داشتم،تقریبا یکیش ی هفته پیش بود یکیشم ۳روز پیش...الان حس خفیف خیلی خف ...

ببین کلا میری  تو اقدام همه چی به هم می‌ریزه 

حدود چهار پنج روز بعد از موعد پریود بی بی چک بزنی نشون میده.

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
ببین کلا میری تو اقدام همه چی به هم می‌ریزه حدود چهار پنج روز بعد از موعد پریود بی بی چک بزنی نشون ...

اهان باشه مرسی عزیزم...

چقدر سهل انگارید،،سه هفته لکه بینی داری خب شاید خارج رحم شدی،،حتما برو دکتر ،،من تجربه داشتم که اینو ...

خارج از رحم است مثبت میشه

خدایاشکرت نمی‌دونم حکمتت چیه ک منو لایق مادر شدن نمیدونی....
خارج از رحم است مثبت میشه

بله،،،من تا ۳ هفته لکه بینی داشتم فکر میکردم عفونت دارم ،،بعد لوله سمت چپم خونریزی داخلی کرد آنوقت تازه فهمیدم خارج رحم بودم و کلی دردسر کشیدم این همه لکه عادی نیست حتما برو یه آزمایش تیتر بتا بده