2777
2789
عنوان

امروز به طور رسمی جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5102 بازدید | 96 پست
یعنی ادم دیگه به کی توزندگیش اعتمادکنهاون کسی که همه چیزتوازت گرفته وهمه چیزتون باهم بودیعنی چی میشه ...

خیلی سخته به قرآن جونمم حاضر بودم براش بدم ولی دیروز تو محضر اانگار غریبه بود

به نظرم پیام نده و هیچ راه ارتباطی باهاش ایجاد نکن دیگه

حرفاتو به خدا بزن با خدا درد دل کن 

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تورووووخدااااا پاشو برو دوش بگیر لباسای مرتب بپوش اهنگ شاد بزار اهنگ بزار برقص.حتی شده به زووووو ...

دقیقا

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
ن عزیزم من ۱۰ تا سکه گرفتم

توانایی مالی داشت ؟

منظورم کلا جی داشت که قاضی راضی شد ۱۰ سکه رو بده 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران https://youtube.com/shorts/HfdKvkJoLPY?si=0WMq1HL1FXsW0Okn

خیلی سخته به قرآن جونمم حاضر بودم براش بدم ولی دیروز تو محضر اانگار غریبه بود

🥺خدابه دلت ارامش بده

ولی پیام نده خودتوکوچیک نکن

طلاق دیگه اخرخط بودکه شمارسیدین

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
امیدوارم جوابشو بده خیلی داغونم کرد شکنجه کزد هم جسممو هم روحمو من هی دارم میمیرم و زنده میشم انقدر ...

می‌دونم عزیزم درکت میکنم ، کلمه داغون فقط یک کلمه هست ،باید بگیم هر ثانیه میمیرم و زنده میشیم بعدشم فقط انگار از همه عالم و آدم بیدار میشی چون هیچ وقت فکر نمی‌کردیم به طلاق . خدا واسه کسی نیاره 

قربونت خواهرم توکل کن به خدا ازش بخواه صبرتو زیاد کنه برو یه مسافرت یکم آروم بشی نذار مثل من بشی که بعد اون دیگه فقط زنده بودم ولی زندگی نکردم .افسردگی گرفتم و هنوز لعنت میکنم خانوادش و با خودش رو خدا بی جواب نذاشت . من اول ازدواجم باردار شدم نداشتن سقط کردم به سه ماه نکشید جدا شدیم بخاطر دخالت خانواده ها . اریک طرفم دو سال راه دادگاه منی که اون زمان 20سالم بود شدم یه زن داغون که راه رفتن فراموش کرده بودم حتی میخواستم خودمو خلاص کنم . 

معلونه شمام خیلی سختی کشیدین باز خوبه سنت کمه هنوز خیلی راه داری

ببین راهی نداره بفهمم چی داره چی نداره

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران https://youtube.com/shorts/HfdKvkJoLPY?si=0WMq1HL1FXsW0Okn

داستان زندگیتو خوندم با اون شوهر و خانواده ای که اون داشته و اینکه بچه هم نداری باید خوشحال باشی که از زندگیت بیرون رفتن . درسته طلاق گرفتن سخته . اما شما اگه بچه دار میشدی و میموندی تو اون زندگی هیچی از روح و روانت نمیموند افسرده و عصبی میشدی و زندگیت تباه میشد ... شما الان ی زندگی جدید داری میتونی دوباره از نو شروع کنی

4 هیچ از من جلوتری

شاغلی

بچه نداری

خانواده حمایتت میکنن

شجاعت داشتی

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51