امیدوارم جوابشو بده خیلی داغونم کرد شکنجه کزد هم جسممو هم روحمو من هی دارم میمیرم و زنده میشم انقدر ...
میدونم عزیزم درکت میکنم ، کلمه داغون فقط یک کلمه هست ،باید بگیم هر ثانیه میمیرم و زنده میشیم بعدشم فقط انگار از همه عالم و آدم بیدار میشی چون هیچ وقت فکر نمیکردیم به طلاق . خدا واسه کسی نیاره
قربونت خواهرم توکل کن به خدا ازش بخواه صبرتو زیاد کنه برو یه مسافرت یکم آروم بشی نذار مثل من بشی که بعد اون دیگه فقط زنده بودم ولی زندگی نکردم .افسردگی گرفتم و هنوز لعنت میکنم خانوادش و با خودش رو خدا بی جواب نذاشت . من اول ازدواجم باردار شدم نداشتن سقط کردم به سه ماه نکشید جدا شدیم بخاطر دخالت خانواده ها . اریک طرفم دو سال راه دادگاه منی که اون زمان 20سالم بود شدم یه زن داغون که راه رفتن فراموش کرده بودم حتی میخواستم خودمو خلاص کنم .
داستان زندگیتو خوندم با اون شوهر و خانواده ای که اون داشته و اینکه بچه هم نداری باید خوشحال باشی که از زندگیت بیرون رفتن . درسته طلاق گرفتن سخته . اما شما اگه بچه دار میشدی و میموندی تو اون زندگی هیچی از روح و روانت نمیموند افسرده و عصبی میشدی و زندگیت تباه میشد ... شما الان ی زندگی جدید داری میتونی دوباره از نو شروع کنی
به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404..... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51