این طرح که هیچ وقت اجرایی نمیشه و اب در هاون کوبیدنه چون اصلا ایران شرایطشو نداره ولی خب ذاتشون لو رفت اینکه چقدر بدبختن و حقیر جالبه که طرح لغو سربازی برای خودشونو نرفتن امضا بزنن که حداقل ۴۰ ۵۰ درصد امکان داشت مورد بررسی قرار بگیره ولی رفتن طرح سربازی رفتن دخترا رو امضا زدن که اصلا امکانش نیست دلم ب حال دخترایی که خواهر ، همسر , و دوست دختر این افراد هستن سوخت واقعا
براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
امضاکننده خانمم زیادداشته بیشترم فمینیستای افراطی بودن که اکثراوقات دچارتوهم توطئه برای جنس زن هستن
دلیل ؟ کامنتای تاپیک پرصفحه همینجا که فمینیستا اعتقادداشتن که اسلحه زن رو قدرتمند میکنه و اینا چون میترسن ماقدرت بگیریم نمیزارن بریم سربازی ! مردها پرنسس و خنگ شدن یه زن سرباز میرزه به ده تای اینا !
ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
ماهم میریم سربازی وقتی ارث و دیه برابر شه حقوق مرد و زن یکسان شه حق طلاق به تمامی زنان داده شه اجازه خروج از کشور دست شوهر نباشه بچه فامیل پدرش رو نگیره حجاب نباشه
کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین
بعد ما احمقا دلمون برای اینا میسوخت میرفتن سربازی میگفتیم سربازی برداشته شه 😑🤦🏻♀️
من هیچ وقت دلم براشون نمیسوخت با اینکه برادر دارم
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...