2777
2789
عنوان

از چه کتابی خیلی لذت بردین

648 بازدید | 83 پست

منظورم این نیست که چقدر فاخر و خوب بوده

منظورم اینه که در حین خوندنش خیلی احساسات قشنگی رو تجربه کردین 

(پیام بذارین لایکتون کنم بعد بیاین بخونین)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتاب نبود...ولی رمان بی ابان از اناهید قناعت...

می مردم از درد جملاتش

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

شب های روشن

بوف کور

قمار باز

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

اخرین کتابی ک دوس داشتم گربه چکمه پوش بود😂

شوخی کردم من بیشتر کتابای فلسفی میخونم رمان کلا دوسه تا خوندم کلافه میشم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

قاچاقچی در ماه 

اینجا سیاره ما نیست 

برای نوجوانان هست و انتشارات پرتقال ولی هر سنی داشته باشم از خوندن این کتابا لذت میبرم 

و از همین نوع مدرسه ... است جاخالی را پر کنید 

کلا کتاب رو برای سرگرمی دوست دارم تا آموختن یچیزی

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

منم همین‌طور اون زمان خیلی لذت بردم ولی الان مطمئن نیستم خیلی کتاب حرفه‌ای و موثری باشه

منم خیلی وقت پیش خوندمش ،الان نیمه تاریک درون رو دارم میخونم خیلی خوبه بعدش هم قدرت کلام رو میخوام بخونم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!