دوستان من یه خرید اینترنتی از سایت مارلا بگید داشتم ، افتضاح بود ... همش سایت داره هم پیج اینستا لطفا ازش خرید نکنید .. من حتی بعد از نقد ازش توی دایرکت ، منو بلاک کرده ...
چه آدم هایی پیدا میشن ، توی این وضع گرانی کلاه همو بر میدارن فکر کردید با این کار پول میاد توی زندگیتون .. این پولا حرومه انشاالله که خیر نبیند
یه جنس آشغال رو گران میفروشن
کیف بوی نفت خالی میداد ...اصلا نمیشه ازش استفاده کرد آنقدر بو میده ...
لطفا بچه ها دیگه از اینستا خرید نکنید ، لطفا ... چون معلوم نیست جنسش چیه ؟ یه چیز آشغال رو گرون میندازن به مردم تازه برگشتی هم نداره ...
من چند بار گول خرید اینترنتی رو خوردم ، لطفا لطفا از این پیج خرید نکنید ... ببینید حتی واسه حق الناسی که در حقمون میشه هیچ مسئولیتی ندارن
صدامون به جایی نمیرسه واقعا ، منو که بلاک کرده که با این روش بقیه رو هم گول بزنه و سود خوش رو ببره
ولی میدونید چی آرومم میکنه ، اینکه خدا جای حق نشسته ، فرق پول حرام و حلال معلوم میشه ..
امیدوارم دیگه اینترنتی خرید نکنید مخصوصا از این پیج و پیج هایی که مغازه ندارن ... برای من که تجربه شد که اصلا و به هیچ وجه دیگه آنلاین خرید نکنم
مخصوصا تازگی ها که مد شده سایت هم میزنن که خیال آدم راحت بشه فرستاده میشه ، اما فقط فرستاده میشه دیگه خوب باشه یا بد را تضمین نمیکنن که ...