2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط مدرک جمع کن

طلا ملا هم جمع کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

منم خواب دیدم همسرم اومده اینجا تاپیک زده دلم برای همکارم تنگ شده و میخوامش و این حرفا

اسم کاربریش هم دقیق یادمه و زدم تو سایت واقعا این کاربری وجود داشت🤣

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

شوهر نکرده همچین خوابی میبینی

من جدا شدم بخاطر بددلی و شکاکی همسرسابقم همیشه بهم تهمت میزد الان پارتنر دارم همش خواب میبینم با اون به این خیانت میکنم 😀 انگار تروماهای اون زمان الان زنده شده تو ذهنم

نه خداروشکر

خب بهتر همین پارنر پاتنره هرچی ک میگین بهش نمیدونم من بخدا اسمشو دقیق ببین اگه خوبه ازدواجیه و واقعا انسانه روش کار کن باهاش ازدواج کن البته ن اینکه از زیر بارون بری زیر ناودون

خب بهتر همین پارنر پاتنره هرچی ک میگین بهش نمیدونم من بخدا اسمشو دقیق ببین اگه خوبه ازدواجیه و واقعا ...

اره نمیخوا، از چاله دربیام بیوفتم تو چاه فعلا قصد ازدواج ندارم چون اینبار راه برگشت ندارم فعلا قصدم شناخته ولی تو خواب انقد استرس کشیدم و از خودم متنفر شدم بیدار که میشم چند دقیقه طول میکشه بفهمم خواب بوده