2777
2789

تازگیا متوجه شدم مبتلا به اضطراب اجتماعیم

مثلاً میرم مهمونی یا بیرون همش به این فکر میکنم دیگران دارن راجبم چه فکری میکنن یا حس میکنم که توجه همه به منه ... حتی توی جمع ها و دورهمی ها چیزی نمیگم مبادا یه سوتی ای بدم ... همش نگرانم دیگران از رفتارم یا حرفام ناراحت بشن .. حتی مثلاً می‌خوام بچه ی یه نفرو که تازه به دنیا اومده بغل کنم مثلاً میگم نکنه ناراحت بشه ... 

کلا خیلی درگیرم 

چیکار کنم درست بشم ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجوری بودمبهترین راهی ک‌ برام جواب دادشل کردم و بیخیال شدمانچه در ادم است در عالم است

نمیتونم خیلی سخته واسم 

قبلاً حتی وقتی میرفتم مهمونی تپش قلب شدید می‌گرفتم و دستام هم یخ میکرد الان باز بهتر شدم

خوبی اضطراب اجتماعی اینه که درمانش راحته 

کافیه مواجهه کنی سرکار بری با آدما حرف میزنی

یهو میبینی اثری ازش نیست 

بعدم من حس می‌کنم همه دارنش فقط درجاتش متفاوته 

و اینکه به مرور بهتر میشن

راهش اینه بیشتر از قبل بری تو اجتماع انواع ادم هارو ببینی

اگ میگفتی سنت کمتره میگفتم بخاطر بلوغه چون من توی بلوغم اینجوری بودم

برو ببین تو اجتماع چقدر مردم راحتن و ب حرف کسی کار ندارن حرفشونو راحت میزنن یاد میگیری کم کم

منم اینطوریم از وقتی شاغل شدم بهترم ولی دخترم هم همینطوره ده سالشه نمی‌دونم چیکار کنم درست بشه نمیخو ...

خیلی بده واقعا

من همه ازم تعریف میکنن از قیافه و هیکل و همه چی

ولی اعتماد به نفسم پایینه

راهش اینه بیشتر از قبل بری تو اجتماع انواع ادم هارو ببینی

اگ میگفتی سنت کمتره میگفتم بخاطر بلوغه چون من توی بلوغم اینجوری بودم

برو ببین تو اجتماع چقدر مردم راحتن و ب حرف کسی کار ندارن حرفشونو راحت میزنن یاد میگیری کم کم

بنظرم فقط باید تو اجتماع باشی با بقیه در ارتباط باشی برای دخترم هم گفتن کلاسهای گروهی ثبت نامش کنم مثل والیبال بسکتبال البته بنظر خودم نقالی خوانی خیلی خوبه چون باعث میشه جلوی دیگران خجالت نکشه و صحبت کنه

منم همینطوری ام انقدر عذاب میکشم کافیه وقتی حرف میزنم یه سوتی بدم از شدت خجالت چنان قرمز میشه صورتم ...

دقیقا منم اینجوریم

کاش میشد توی خونه خود آدم درمانش کنه 

حوصله ی مشاور رفتن ندارم من ☹️