2777
2789
عنوان

پوشیدن دامن برای بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چراااا صندل خیلی مدلای ناز و متنوعی داره بعضی مدلاش هست مرواریدی و عروسکی هست خیلی خوشگلن

@گوربا_کیومرث  

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

تهرانتابستون و بهار همه میپوشن خیلی خوشگل میشنحتی الانم میبینم که میپوشن ولی سخت تره دیگه

منم تهرانم 😂 اره اینجا خیلی بهتره 

ولی از پارسال که تو قشم پوشیدم دیگه معذب شدم 

وای چراااا صندل خیلی مدلای ناز و متنوعی داره بعضی مدلاش هست مرواریدی و عروسکی هست خیلی خوشگلن@گوربا_ ...

چون تا الان همیشه کتونی میپوشیدم اینکه صندل بپوشم برام عجیبه یکم حس معذبیت میکنم🥲😂

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد💚🌱
تهرانتابستون و بهار همه میپوشن خیلی خوشگل میشنحتی الانم میبینم که میپوشن ولی سخت تره دیگه

زمستون که راحت تره ی جوراب شلواری توکرکی با بوت میپوشم  و تابستون ی کم سختمه ساپورت بپوشم. ی شلوارک  نخی نازک میپوشم با جوراب ساق بلند

همتا اسم خـودمه♥
چون تا الان همیشه کتونی میپوشیدم اینکه صندل بپوشم برام عجیبه یکم حس معذبیت میکنم🥲😂

عزیزممم هر جور راحتی 

ولی با دامن کتونی خیلی خوشگل میشه ها مخصوصا کتونی سفید

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

من خودم توپره هیکلم میپوشم خیلی میاد بهم حالا یه بار امتحان کن

لی بپوشم؟ نخی ؟

چی بپوشم خوبتره

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

لی بپوشم؟ نخی ؟چی بپوشم خوبتره

من بیشتر لی میپوشم با کتش قشنگ میشه

دامنه هم خیلی تنگ نباشه اذیتت کنه

من بیشتر لی میپوشم با کتش قشنگ میشهدامنه هم خیلی تنگ نباشه اذیتت کنه

بخوام آنلاین بخرم آنلاین شاپ سراغ داری؟

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺