2777
2789
یه چیزایی تو نت خوندم از تعجب شاخ در آوردم نوشته دختر میاد سربازی حامله می‌فرستیمش خونه شوخیشم مسخره ...

دقیقا. بعد میگن برابری میخواستین. برابری برای اینا کتک خوردن زنا و سربازی رفتنه نه هزار تا حقی که یه انسان نرمال داره و ما نه. موندم چجوری تربیت شدن اینا

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق و حال چی ، مثل سگ از آدم کار میکشن😆سربازی رفتن خودمون دخترا دروغه اصلا امکان نداره فقط رویای پس ...

صدو پانزده هزار نفر امضاش کردن همنیجوریم داره می‌ره بالا

👍کاش اینایی که هی دربارش حرف میزنن یا تعجب میکنن و میگن وای بدبخت شدیم هم بگیرن بکنن تو گونی سطحی ن ...

هرچند سال یه بار یه مشت عقده ای میان جو میدن 

چند سال پیشم یادمه باز دخترا برن سربازی راه انداخته بودن

یه سریام از سر سادگیشون باور میکنن

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

خبری نیست ، میگن زن جاش تو خونه هست بعد بذارن برن سربازی 

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

باشه برای حجاب اختیاری و اتباع افغانی 200 300 هزار تا امضا گرفت. کار کرد؟ نه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

آره برید اینقد خوش میگذره فرض کن وسط پُستت پریود بشی وزیر دلت تیربکشه ولی باید همون جا بایستی چون خو ...

نه اتفاقا راحت باش هرکیو خواستی بکش چون قتل غیر عمد حساب میشه 😂