2777
2789
عنوان

در خواست زیادیه که از هم اتاقیم دارم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جالبه محوطه دور تختش رو نشون میده میگه من دوسدارم هر کار دلم میخواد اینجا بکنم میگم خب صداش به ...

محلش نزار بیکاری بابا

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بیشعور تر از این آدما ندیدم ، ما هم اوایل یکی داشتیم حالا همشون همینطورن:/

خیلییی تحمل کردم 

بار ها بهش گفتم عزیزم ایرپاد بذار صداشو کم میکرد ولی نمی‌داشت 

بهش گفتم اگه میشه قانون اتاق باشه با صدای بلند چیزی نبینیم ربع ساعت بعدش دوباره صدای گوشیش میومد 

دیگه امروز واقعا طاقتم تموم شد و با جدیت بهش گفتم من اذیت میشم

خب تو راست میگی ولی به کسی که نمیفهمه دیگه نگو مجبوری تحمل کنی اون خودش براش بعدا پیش میاد این شرایط ...

وای نه اصلااا توانایی تحمل کردن چیزی رو ندارم من 

صد بار دیگر انجام بده صد بار بهش تذکر میدم تا بفهمه

خیلییی تحمل کردم بار ها بهش گفتم عزیزم ایرپاد بذار صداشو کم میکرد ولی نمی‌داشت بهش گفتم اگه میشه قان ...

میدونم چی میگی ، آدم بیشعور تا ابد بیشعوره و تغییری نمیکنه.

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

دیگه صدای گوشی آنقدر نیست که سر ناسازگاری بزاری باهاش اونم بهونه پیدا می‌کنه اسایشتو میگیره بعدا ،لج ...

اخه واقعا اذیت میشم خیلییی حساسم رو صدا 

یه ایرپاد گذاشتن زحمت زیادی ندارد باید یادبگیره

تو خوبه هم اتاقیته،ما بابام صدا اینستاش از اول صبح باش بیدار میشیم کلا اعتقادم ب هندزفری و ایرپاد ند ...

وای خیلی بده 

ولی خب تو خونه فرق می‌کنه اینجا ما تو یه اتاق کوچیکه زندگی میکنیم خیلی سخت تره