2777
2789
عنوان

وابستگی شوهر

1424 بازدید | 88 پست

سلام شوهرم بشدت به خونوادش بخصوص مادرش وابسته است طبقه بالاشون زندگی میکنیم راه رومون یکیه همش پایینه غذا گرم میکنم میاد ظرف غذاشو می‌بره و میره پایین غذا میخوره هر جا می‌خوایم بریم مادرشم میاره میگه من پایین راحترم منم مجبور می‌کنه باهاش برم مادرشم همش ازم کار می‌کشه گفتن می‌خوایم بریم شهرستان که برادرشوهرم بره سر کار شوهرم زنگ زد اینقد گریه کرد تا برگشتن وقتی مادرش از وابستگی شوهرم با فیس و افاده نسبت به خودش میگه می‌خوام از حرص بمیرم انگار من و نمی‌بینه خسته شدم پایین حموم می‌کنه پایین غذا میخوره انگار یجورایی داره منو تحمل می‌کنه بعد خودش میگه نه بخدا من خیلی دوست دارم و از این حرفا بیشتر وقتا آرزوی مرگ میکنم بچه دار هم نمیشه گاهی میگم بهتر بچه می‌خوام چکار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرزوی مرگ واسه خانواده شوهر یا شوهرت یا خودت؟

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

مادرش شوهر داره یه پسر مجرد ۳۰ ساله تو خونه داره بعد شوهر من باید کاراشو انجام بده من باید چندبار بهش بگم که برا من کاری بکنه یا جایی ببرتم ولی اون یبار که میگه سریع براش انجام میده با اینکه دوتا مرد تو خونه داره ماشینم دارن

داداش منم اینجوریه ولی بنده خدا از گشنگی میاد خونه مامانم زنش خواب غم گرفته دوتا بچه هم داره از صبح میان خونه مامانم تا بوق سگ هیچی ام درست نمیکنه برا این دوتا طفل معصوم مامانم هیچی نمیگه هیچی 

نمیتونین از اون جا پاشین؟

از اونجا پاشدیم رفتیم یه شهر دیگه هردومون خوش بودیم سر کار رفتیم شوهرم افسردگی گرفت مجبور شدیم بازم برگردیم و اشتباهم این بود باید برگشتنی خونه کرایه میکردیم و بازم نمیومدیم زیر این خونه