2777
2789
عنوان

وابستگی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 88 پست
داداش منم اینجوریه ولی بنده خدا از گشنگی میاد خونه مامانم زنش خواب غم گرفته دوتا بچه هم داره از صبح ...

عزیزم من غذا میپزم شوهرم نمیخوره یا می‌بره پایین میخوره همش پایینه برا چی خودمو تو زحمت بندازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم صورت مساله پاک نکن اون افراطی به خانواده وابسته است این ی ضعفه

نمی‌دونم چکار کنم بخدا یه مدت دست به دامن دعانویسا شدم اونا هم هزینشون خیلی بالاست شوهرم آدم بدی نیست ولی فک کنین مثل هوو داشتنه 

حالا مگه گفتم زحمت بده؟

نه جانم منظورم حرف تو نبود من دیدم شوهرم خونه خودمون غذا نمیخوره یا اصلا چیزی نمیخره که بخوام غذا بپزم  میرفتم خونه مادرشوهرم غذا میپختم برا همشون اونا هم شروع میکردن به نظر دادن انگار برنامه شام ایرانی بود قبلنا مادرشوهرم کمک میکرد دیدم نه داره ازم سواستفاده میشه و خیلی محترمانه شدم کنیزشون دیگه به خودم زحمت نمی‌دم غذا بپزم  در این حد که مادرشوهرم مهمون براش میاد زنگ میزنه به من بیا مهمون داریم غذا بپز 

نه جانم منظورم حرف تو نبود من دیدم شوهرم خونه خودمون غذا نمیخوره یا اصلا چیزی نمیخره که بخوام غذا بپ ...

خب تو کلا شریطت فرق میکنه با زنداداش من 

شما تنها راهت دوریه همین 

البته اینم بگم همش تقصیر شوهرمه اگه قرار باشه مهمون برا مامانش اینا بیاد جلو همه به من میگه مهمون داریم منم چندین بار جلو همه ضایعش کردم مهمون ما اونه که بیاد خونه خودمون پسری که هنوز خونه پدرشو خونه خودش ببینه چطور میشه یه عمر باهاش زندگی کرد عزت و احترام داشته باشه سر بزنه ولی اینکه بعد تشکیل خونواده هنوز این رفتارای بچگانه رو داشته باشه واقعا در حق زن ظلمه

خب تو کلا شریطت فرق میکنه با زنداداش من شما تنها راهت دوریه همین

آره فقط دنبال یه فرصتم قبلنا خیلی فرصت پیش میومد جرات و جسارتشو نداشتم که قهر کنم و پا کنم تو یه کفش که تا خونه جدا برام نگیری نمیام ولی الان شوهرم فهمیده جراتشو پیدا کردم فرصتشو بهم نمیده باید بهانه ای باشه خب