2777
2789

به خاطر همینم تصمیم دارم با دوستام کات کنم چون سطحشون خیلی بالاتر از منه. مامان باباهاشون دکترن. دوره ی تحصیلی من درسم خیلی بهتر از اونا بود ولی اونا سال آخر معلم گرفتن رتبه هاشون از من بهتر شد اوناییم بهتر نشدن با پول رفتن دانشگاه الانم خیلی خوب و خوشن. من و شوهرمم شب تا صبح داریم سگ دو میزنیم نمیتونیم یه ماشین خوب بخریم حتی باید تن و بدنمون سر قسطامون بلرزه. شوهرا و خانواده ی شوهراشونم یه عزتی میذارن سرشون که خدا میدونه. چقدر سورپرایز چقدر مراسمای آنچنانی گلای آنچنانی. ولی شوهر من در حد توانش اصلا پایه ی من نیست‌.حتی نمیشینه با من یه فیلم ببینه دلم خوش شه. از این که فکر میکنم من هر کار بکنم تا اخر عمرم از دوستام عقبم و شوهرم مثل عقب مونده هاس خیلی جاها قلبم درد میگیره. با این که دوستامو دوست دارم گفتم شاید باهاشون کات کنم حس بدی که به زندگیم دارم بهتر شه... کاشکی میشد ادم خانواده شو خودش انتخاب کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کات کن،با همسطح خودت دوستی کن

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

دوستای ما اونطور نیستن . همشونم دکتر و‌.....

پولدار و فوق پولدار 

اما نه گلی نه مراسمات آنچنانی . هیچی .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه دوست داشتم تو خانواده ی شوهرش این مشکل رو داشتن.

یعنی برادر شوهراش همه دکتر بودن،شوهر خودش مهندس بود.از شدت تفاوت طبقاتی ،مجبور شدن مهاجرت کنن کانادا که با اینا رو در رو نشن

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

شاید هم اونا تو دلشون حسرت شوهرشما رو میخورن.ظاهر با بطن فرق داره.متاسفانه خیلی از زندگی ها نمایشی شده

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍