2777
2789
عنوان

افزایش هزینه‌های بهداشت و درمان

42 بازدید | 3 پست

بچه‌ها، شما هم حس می‌کنید هر بار که به دکتر مراجعه می‌کنید، هزینه‌ها سر به فلک می‌کشه؟ 🤯 از ویزیت گرفته تا دارو و آزمایش، هر روز گرون‌تر میشه و بیمه هم که نصف هزینه‌ها رو پوشش نمیده! چطور از هزینه‌های درمانی کم کنیم؟  آیا بیمه‌های تکمیلی ارزش دارن؟

هر روز که بلند می‌شوی، یک فرصت جدید برای شروع دوباره داری؛ هیچ وقت دیر نیست برای تغییر مسیر و ساختن فردای بهتر.

ما بیمه تکمیلی داریم من اکثرا جاهای طرف قرار داد میرم مثلا رفتم بیمارستان لاله واسه سونو ۱۲۰ دادم خودش بقیه از بیمه میگیره ولی جای دیگه هم برم پول میدم بیمه ۷۰ درصد یا ۸۰درصد پس میده 

بیمه تکمیلی بابام ک بدرد نمیخوره بازنشسته شهرداری بودن هیچی رو شامل نمیشه ن ویزیت ن دارو 

فقط آزمایش اونم بعضی چیزا و ۲بار در سال 

بعضی عملارو

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم پزشکی رو مثلا ی فرم عینک ۲۷۰۰باشه فقط ۳۰۰هزار تومنشو پس میده 

ارزونترین قیمت فرم همون ۲۷۰۰ب بالاست

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅