سلام بچه ها حالتون خوبه من داداش بزرگم۲۷سالش هست و دانشجوی ارشد ریاضی هست و شاغل هم هست دانشجو و استادیار ریاضی دانشگاه شریف هست و سه جا کار میکنه خداروشکر همه چیش جوره خونه پدرم براش خریده همه چی اوکیه فقط داداشم میگه برای ازدواج عجله ندارم و مادرم براش میره خواستگاری و داداشم میلی نشون نمیدا دوست داره ازدواج کنه ولی نمیدونم براچی میگه الان نه وقتش نیست هی بی میلی نشون میده نمیدونم براچی به تظرتون برای چیه همش سرش تو درس و کتاب هست اصلا جز دانشگاه جای دیگه ای نیست نمیدونم چیکار کنیم دوجا براش مادرم رفت حرف زد ولی داداشم نیومد جلو میگه الان وقتش نیست ولی مادرم داره بال بال میزنه که داداشم متاال شه و زن و بچه داشته باشه داداشم همچی داره نمیدونم براچی نمیره جلو برای ازدواج
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ازدواج زوریم مگه شده...هنوز آمادگی تشکیل زندگی نداره..همه چی تو پول وخونه خلاصه نمیشه که..سنش هم که بالانیست عجله دارین..ازدواج مهمترین تصمیم زندگی آدمه..اجازه بدین خودش برای زندگیش تصمیم بگیره
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده