2777
2789
عنوان

وقتی تنها زن کلاس یا محیط کاری باشی

139 بازدید | 12 پست

تا حالا شده وارد جایی بشید و حس کنید انگار اون فضا برای شما طراحی نشده؟ 🤯 توی دانشگاه‌ها و محیط‌های کاری مردونه، خیلی وقتا زنان با چالش‌هایی روبه‌رو می‌شن که حتی کسی متوجه‌شون نیست! از کم‌ اهمیت نشون دادن توانایی‌ها گرفته تا نادیده گرفته شدن توی بحث‌ها و حتی شوخی‌های ناراحت‌کننده‌ای که انگار قرار نیست تموم بشن. 😑

کسی این حسو تجربه کرده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من و دوتا از رفیقام تنها دخترای اکثرا کلاسای دانشگاه بودیم..

و به شدت حس مزخرفی داشتیم..

تازه خیلی کلاسا هم من تنها بودم..

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اره من خیلی تجربه کردم بواسطه ی شغل و رشتم که مهندسیهبعد به مدت عادی میشه برات

روزت مبارک مهندس❤️

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

اوایل کارم محیط مردونه بود همه همکارای تو اون واحد مرد بودن واحد کناری چندتایی زن بود تا اینکه رییس شد یه خانم 

رفته رفته انتقالی زد برای مردا و خانما رو جایگزین کرد 🥹خیلی خوب بود یادش بخیر 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

خانمایی که فنی مهندسی خوندن زیاد در این موقعیت قرار گرفتن، اگر شخصیتت جوری باشه که بخوای زیاد به اینکه کی چی فکر میکنه بها بدی اذیت میشی

من ترجیح میدم آدمایی که رفتارشون قشنگ نیست و سطح فرهنگی پایینی دارن نادیده بگیرم و کارم رو به بهترین نحو انجام بده، خودش بهترین پاسخه

به مرور جامعه پذیرشش بیشتر میشه

یه زمانی پشت فرمون مینشستی هم باید هزار جور متلک میشنیدی، الان نصف راننده ها خانمن، پشت تراکتور و اتوبوس و کامیون و هواپیما هم میشینن، دیگه اون داستانا خیلی کمرنگتر شده