2777
2789
عنوان

ساک باداری پایین

73 بازدید | 9 پست

امروز رفتم سونو ۵ هفته و ۵ روزمه دکتر گف ساک باداریت خوبه اما خیلی پایینه نگرانم توروخدا کسی مث من بوده بارداری خوبی داشته باشه و ساکش رفته باشه بالا برای هفته دیگه برام نوبت سونو داده خیلی حالم بده توروخدا اگز اطلاعاتی دارین راهنماییم کنید خدا خیرتون بده 

من خارو مادرم یکی شد اما رفت بالا 

میدوتی من خیلی در دری بودم بعد همش باید استراحت میکردم خیلی سختم بود

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اندازه ساکت چقد بود؟چند میل زدهو اینکه سن پریود و سونوت یکی هستن؟

اصلا اینارو‌نپرسیدم و حتی سنشو نپرسیدم اول گفت یه ساک بارداری خیلی خوب داری بعدش که زوم کرد گف فقط پایینه 

برگه بهم نمیده تو مرکز ناباروری ای وی اف کردم مثبت شدم سونوگرافی ها هم تو پروندم ثبت میشه چیزی نمیده ...

اهان خدا حفظش کنه برات

استراحت کن پس ولی خب تاجاییکه میدونم جفت پایین باشه خطرناکه  و استراحت مطلق نیازه ولی برا شما ساک پایینه انشاالله همه چی خوب پیش بره

عزیزم چیکار‌کردی رفت بالا چند هفته بودی پایین بود؟

از همون اول پایین بود

اکثرا پایین هستن 

هیچ کاری نباید بکنی 

فقط با استراحت و بزرگ شدن رحم جفت میکشه به سمت بالا

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹