2777
2789

کار بد منظورم حتی مسخره کردنه بلافاصله سرم میاد و متپجه می‌شم اما واقعا کسایی رو میبینم اینقدر ظلم میکنن که ته نداره بعد هیچ بلایی هم سرشون نمیاد😔

این خوبه اتفاقا

اگه بازخوردشو نبینی و بمونه برای برزخ و اخرت سخت میشه

اینطوری بی حساب میشی

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه بد نباشه خوب مشخص نمیشه

تمام این بازیها برای اینه که ما راه درست رو‌ پیدا کنیم

این گاردریل برای شماست که به اشتباه بزرگتری نیفتی

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..
این خوبه اتفاقااگه بازخوردشو نبینی و بمونه برای برزخ و اخرت سخت میشهاینطوری بی حساب میشی

آره دقیقا روایت داریم مومنا اینجوری گناهشون کم میشه و پاک میشن 

حتی با مریض شدن ساده هم از گناه کم میشه

آره دقیقا روایت داریم مومنا اینجوری گناهشون کم میشه و پاک میشن حتی با مریض شدن ساده هم از گناه کم می ...

خیلی بی معنیه

یعنی من دندون‌درد میگیرم بخاطر امتحان الهیه؟ 

مشکل دارم خب 

آره دقیقا روایت داریم مومنا اینجوری گناهشون کم میشه و پاک میشن حتی با مریض شدن ساده هم از گناه کم می ...

👌👌👌

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بعید می‌دونم باشه همچین جایی

این دنیا ظرف و گنجایش عدالت واقعی رو نداره

حساب کتاب اصلی برای اون دنیاست