2777
2789

سلام 

صبح دوشنبه شما بخیر باشه🌾

تاپیک های قدیمیم هست و بچه های قدیمی بنده رو میشناسند.

هر گوشی بلااستفاده دکمه ای و ساده حتی خاموش دارید که بکارتون نمیاد مدلهاشون رو بفرمایید ان شالله خریداری میشه.

📲 یا اینکه تصویرش رو در پیام رساان به شماره زیر ارسال کنید:

۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

هر سوالی هم در مورد سخت افزار داشتید در خدمتم.

بپرسید جواب میدم سر فرصت.

اگر هم این تاپیک براتون مفید نبود، ی صلوات برای سلامتی خودتون و عزیزانتون هدیه کنید🍀🌿

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان در زمینه تعمیرات اگر سوالی دارید همینجا بپرسید جواب میدم

شاید کمی باتاخیر جواب بدم ولی حتما انجام میشه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام گوشی مامان a40ضربه خورده فک کنم صفحه ش ی مقدار بنفش شده میشه درستش کرد؟هزینه ش چقدره؟

سلام بله

کلا سامسونگ ها بهترین کیفیت ال سی دی رو دارن و گرون ترین! و برعکس حساس ترین به ضربه متاسفانه

ال سی دی اصلیش حدود ۲۸۰۰ هست

سلام بلهکلا سامسونگ ها بهترین کیفیت ال سی دی رو دارن و گرون ترین! و برعکس حساس ترین به ضربه متاسفانه ...

چرا میگین به ضربه حساس ترن من هر گوشی داشتم با تقی ترکیده ولی سامسونگ خداس ماشین از روش رد شد هیچیش نشد

خیلی ناقلایی میخوایی اون طلای داخلش ودر بیاری؟😄

طلا داره مگه داخلش؟؟؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
دوستان در زمینه تعمیرات اگر سوالی دارید همینجا بپرسید جواب میدمشاید کمی باتاخیر جواب بدم ولی حتما ان ...

گوشی مامانم آ۷ 

قبلا یه بار ال سی دی ش تعویض شده 

الان یهو قفل میشه تا شارژش تموم نشه و خاموش نشه نمیشه کاریش کرد 

بنظرتون درست میشه یا ن؟؟

اسی هزینه میپردازی برا تبلیغات ؟ 

من دم عید بود دستم خالی بود گفتم دوستان کشمش کنجد برگه زردالو وپسته تو شهرمون فرآوونه هر کی میخواد بگه من براش میخرم با پست ارسال میکنم 

رفتم اومدم دیدم تعلیق شدم چند سال پیش هنوز کاربریم تعلیقه😏