2777
2789

اونروز پدرشوهر و مادرشوهرم باهم خیلی هم موافق هم یه حرفی گفتن خیلی ناراحت شدم اونموقع درست حسابی نتونستم جوابشونو بدم الان اعصابم خورده داره وجودمو میخوره مثل خوره،،،، الان بنظرتون برم به مادرشوهرم بگم منظورتون از اون حرف چی بود یا عکس العمل نشون ندم؟ 

آخه اونموقع همش فکر میکنم با خودشون میگن اینم نفهمید مثل همیشه، اگرم عکس العمل نشون بدم که میگن ببین یه حرفمون چقدر درگیرش کرده چیکار کنم بنظرتون توروخدا جواب بدین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هرچیزی رو یا همون لحظه جواب بده یا بزن به بیخیالی

اگر هم جواب ندادی هم نتونستی بیخیال بشی باید خوب فکر کنی و صبور باشی 

معمولا پیرمرد پیرزنا حرفاشون رو تکرار میکنند منتظر فرصت باشی تا حتی اگه یه حرف شبیه به اون دوباره زدن تو ربطش بدی به حرف قبلی سون و جواب قبلیه رو بدی...

چی گفتن بهت

همین؟ توضیحات تکمیلی نداره؟

ببین بحث درآمد پیش اومد گفتن آخه بابای توکه باید درآمدش خیلی بیشتر باشه مثلا فلانی که تو فلان اداره کار میکنه به پول پول نمیگه ، آخه پدر و‌مادر من جورین که زندگی در لحظه مهمه براشون و کلی هم کار خیر میکنن، دستشونم به دهنشون میرسه ها نه که ندار باشن مثلا یه خونه دوطبقه تو بهترین منطقه و ماشین خوب و مغازه پر از جنس تو بهترین نقطه شهر که دادن داداشم کار میکنه، ولی خب به پس انداز و اینا اعتقاد ندارن در لحظه بهترین زندگیو کردن ، ولی خب قرار نیست که من پز فلان مسافرتا و فلان رستورانایی که رفتیم و اونا نرفتن و بدم، چون پزشو ندادم فکر میکنن نداریم