2777
2789
عنوان

موهای دخترمو خواستم بفروشم

1096 بازدید | 29 پست

موهای دخترم خواستم بفروشم

بعد با یه نفر از دوستام مطرح کردم

گفتن که اینکار رو نکن

گفتمش چرا

گفت میبرن ممکنه سحر و جادو انجام بدن

شما قبول دارین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا😑

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من اعتقاد دارم و نکن و نکن ونکن 

سحر و جادو رو قرآن هم تایید کرده که وجود داره

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

سحر و جادو هم نباشه من کلا با این کار موافق نیستم

فکر کن تو یه صحنه جرم مو پیدا بشه بعد حالا بیا ثابت کن این مال اون مویی که فروختم

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

راست میگه فکر کن ما با اون کسی که موهای دختر شما رو خریده دعوا داشته باشم منکهنمیدونم این کلاه گیسه یدونه از تار موهاشو برمیدارم میبرم پیش جادوگر 

تازه گمونم گناهم هست چون حضرت ایوب وقتی زنش در ازای نان موهاشو فروخت خیلی ناراحت شد 

چرا اطلاعات غلط میدی

نیست به نظر شما؟

نباشه مهم نیست 

سحر و جادو وجود داره چون برای شما پیش نیومده دلیل بر نبودنش نیست سوره جن رو معنیش رو مطالعه کن لطفا

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

ازین لحاظ نه، ولی من خوشم نمیاد مو هم اعضای بدنه بالاخره بفروشم

بعدم بچه دلخوشیش موهاشه برو براش کش و گیر بخر موهاشو بباف این دلخوشیو ازش نگیر

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند...