2777
2789
عنوان

ازدواج یک زن با یک خانواده

316 بازدید | 14 پست

این یه واقعیت تلخه که تو کشورهایی مثل ایران یه نفر وقتی ازدواج میکنه فقط با همسرش ازدواج نمیکنه. با یه خانواده ازدواج میکنه و قبلش باید نه فقط درباره ی اخلاق خواستگار بلکه باید درباره اخلاق پدر شوهر و مادرشوهر، خواهرشوهر و برادرشوهر، عمو و خاله و دایی و عمه ی شوهر و گاهی حتی بچه های اینا هم تحقیق کنه چون ممکنه یه نخاله تو اینا بعدا زندگیتو دچار مشکل کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تو ایرانه که یه عده تاکید میکنم یه عده نه همه انتظار دارن پسری که میاد اونارو میگیره دیگه باید قید خانواده و فک و فامیله خودشو بزنه 

زندگی انقدام سخت نیست فقط باید به بلوغ فکری رسیده باشی بتونی همه چیزو خوب مدیریت کنی 

زندگی میدون جنگ نیست که بخاطر هر چیزی آدم اوقات خودشو تلخ کنه یا هرروز بحث کنه ، ما نمیتونیم آدما رو تغییر بدیم و انتظار داشته باشیم باب میل ما رفتار کنن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خوب آره دیگه همینطور اونم وقتی با شما تنها ازدواج میکنه با خانواده شما هم تا آخر عمر درارتباطه

کاش عاقد روز عقد به مادر و پدر عروس و داماد میگفت اینا دارن فقط به یه نفر تعهد میدن نه به یه خانواده قرار نیست فردا همه درباره زندگیشون نظر بدن

فقط تو ایرانه که یه عده تاکید میکنم یه عده نه همه انتظار دارن پسری که میاد اونارو میگیره دیگه باید ق ...

پسر باید قید خانوادشو بزنه ولی دختر نه 

این رسم دخترای ایرانه

پسر باید قید خانوادشو بزنه ولی دختر نه این رسم دخترای ایرانه

چون خانواده پسر بیشتر به خودشون حق میدن دخالت کنن

اصلا من با عبارت فلانی زن گرفت مخالفم پس چرا درباره زن نمیگن مرد گرفت؟😂

اشتباه می کنی

دوتا خانواده باهم وصلت می کنن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.