2777
2789
عنوان

حالت تهوع بارداری

50 بازدید | 9 پست

خانوما برای شام استامبولی پختم ولی بالا آوردم دیگه خوابیدم ۱ساعت پیش بیدار شدم گشنم شد ۲قاشق خوردم دوباره بالا اوردم کلا معده ام بهم ریخته

هم گشنمه هم معده ام درد میکنه

چیکار کنم به نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نون پنیر بخور

هیچی بدتر از این نیست برنجو بالا بیاری.من تو بارداری اولم هیچ غذایی تو معده ام نمیموند در حدی که از دیدن غذا حالم بد میشد

اگه آب میتونی بخوری حتما بیشتر بخور کم آبی خودش حالت تهوع میاره.به دکترت بگو احتمالا برات ب6 بنویسه

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

نون پنیر بخورهیچی بدتر از این نیست برنجو بالا بیاری.من تو بارداری اولم هیچ غذایی تو معده ام نمیموند ...

ممنون گلم

ولی من نون و پنیرم بالا آوردم

اره باید بهش بگم برام بنویسه چون واقعا دارم اذیت میشم

🥲🥲من الان دوباره بالا اوردمفکر کنم غذام چرب بوده اینجوری شدم

تا پایان ۴ ماهگی چند کیلو لاغر میشی وضع همینه چیزای سبک باید بخوری عزیزم تحمل کن من که آبم به زور میخوردم

تا ویارم خوب شد رفتم انومالی از اون روز باز یه جور دیگه همش تسبیح به دست و دعایم 

شما برای من دعا کنین بچم دختر باشه خیلی ارزوی دختر دارم انومالی گفت پسره تاج سره ولی من ارزوی دختر دارم پسرم هنوز  دو سالش نشده به عشق دختر حامله شدم 🥹🥲 خیلی التماس دعا دارم