2777
2789
عنوان

یه سوال

409 بازدید | 21 پست

دقیقا منی که پسر جوونم ۲۸ سالمه و واقعا نیت بدی از تو سایت بودن ندارم و میخوام تجربه های خانمارو بخونم که بتونم انتخاب درستی داشته باشم چرا باید همش به عده بیان بهم بد و بیراه بگن؟؟چتونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چته امدی اینجا

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
حرف های خاله زنکیی ما چه تجربه ای برات داره ؟همه اینجا یا از کتک شوهرشون میگن یا خیانت

همین همین

میخوام بدونم چی میشه که خیانت میکنن چی میشه که یه مرد زنشو‌ میزنه 

عشقم کسی بهت چیزی گفته؟

اینجا نباید یه مرد بره تو تاپیکای خصوصی زنا دورت بگردم 😂🫀

بیا تو تاپیکای خودم نظر بده 

به نظر شما دوست نرگس خانوم رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره و رفت خارج ادامه تحصیل داد کی ضرر کرد؟من یا اون؟ 🤎

همین همینمیخوام بدونم چی میشه که خیانت میکنن چی میشه که یه مرد زنشو‌ میزنه

یعنی خودت نمیدونی ؟

مردای هوس باز و مرد سالار همین

به نظر شما دوست نرگس خانوم رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره و رفت خارج ادامه تحصیل داد کی ضرر کرد؟من یا اون؟ 🤎

انتخاب درست ؟

تو خودت یه انتخاب غلطی منو زرتی بلاک می‌کنی مثلاً میخای جز من چه انتخاب عنه دیگه ای داشته باشی 🗿

شما سنت کمه؟گول مردای اینجا رو نخور

سنم کم نیست بعضیا قانون رابطه رو نمی‌دونن 🥺