2777
2789
عنوان

خیلی بده زن و شوهر شبیه هم باشن

1595 بازدید | 137 پست

مثل منو شوهرم هردو لجباز و مغرور و ی دنده ایم شیش ماهه ازدواج کردیم قهرامون دو هفته هم طول می کشه هیچ کدوم حاضر نیست غرور شو کنار بزاره در حالیکه اگه اون ی کم با من راه بیاد من اشتی می کنم و حتی جبران می کنم میدونم شوهرمم همینطوره و خیلی اخلاقای دیگه مثل اینکه هردوکمبود محبت داریم خیلی حساسیم و... حس می کنم بدرد هم نمیخوریم نمیتونیم همو تحمل کنیم الان دو هفته ست قهریم برام پول فرستاده برگشت زدم براش فحشم میده دعوا می کنه حرف طلاق و پیش میکشه سر ی چیز الکی بعد دوباره چند روز بعد میفرسته دیونه شدم از دست این اخلاقاش..

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بد 😶 خب تغییر کنید

نمیشه متاسفانه 

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

حالا منو شوهرم یه اخلاق شبیه به هم نداریم ولی هرروز جنگ اعصاب داریم، به نظرم ربطی نداره

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

اوایل ازدواج خیلی دعواها دارن آدما

کم کم به اخلاقیات هم عادت میکنین

ولی دوهفته خیلی زیاده برای قهر

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

ما هم مثل همیم و همچین حسی دارم ولی سعی میکنیم بسازیم بهتره هر بار یکی از خودش بگذره ما با هم صحبت کردیمو قرار گذاشتیم هر دفعه یکی بگذره واسه همین قهرامون نهایت نصف روزه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خوب کوتاه بیا دیگه میدونی که خوب نیست

کوتاه اومدم خیلی حق به جانب شده فکر می کنه مقصرم بدتر می کنه