آیلین۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 1219 عنوان گین آپ و شیر خشک 90 بازدید | 7 پست بچه ها من واقعا نمیدونم چیکار کنم چاق بشم اشتهام کمه غذا کم میخورم زود سیر میشم گین آپ میگن ضرر داره شیر خشک هم ضرر داره؟میترسم دیابت بگیرمزینک و اهن و اینام خوردم فایده نداره 1403/12/06 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_danzheh_ عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 21460 نه نداره.سرلاک..شیرخشک..سویق چاقی..اینا رو مصرف کن. تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗
_danzheh_ عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 21460 معجونای چاقی درست کن.پودر پروتئین دست ساز و... تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗
آیلین۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 1219 معجونای چاقی درست کن.پودر پروتئین دست ساز و... نمیدونم چرا حس میکنم فایده نداره دلم میخواد بزنج زیاد بخورم چاق کنندس ولی حالم به هم میخوره ازش
_danzheh_ عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 21460 نمیدونم چرا حس میکنم فایده نداره دلم میخواد بزنج زیاد بخورم چاق کنندس ولی حالم به هم میخوره ازش از اول لاغر بودی؟؟تا حالا دکتر رفتی؟؟منم یه دوران خیلی لاغر شده بودم خیلی ۴۰ کیلو شدم همه اش.رفتم دکتر آزمایش گفت میکروب معده داری درمانش کردم وزنم مثل جت رفت بالا مثل سابق شد. تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗
آیلین۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 1219 از اول لاغر بودی؟؟تا حالا دکتر رفتی؟؟منم یه دوران خیلی لاغر شده بودم خیلی ۴۰ کیلو شدم همه اش.رفتم دک ... حدودا ۱۰کیلو کم کردم دکتر هم نرفتم ببینم مشکلم چیه شایدم از تیروئید باشه باید چک کنم
_danzheh_ عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 21460 حدودا ۱۰کیلو کم کردم دکتر هم نرفتم ببینم مشکلم چیه شایدم از تیروئید باشه باید چک کنم تیروئید و میکروب معده رو چک کن اینا نباشه اگه ژنتیکی لاغر نباشی درست میشه. تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗
آیلین۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 1219 تیروئید و میکروب معده رو چک کن اینا نباشه اگه ژنتیکی لاغر نباشی درست میشه. ممنون گلم