2777
2789

من خودمم دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم نمیتونم رژیم بگیرم ورزش کنم 😭 اعصابم نمیکشه خسته شدم از بس رژیم میگیرم لاغر میشم دوباره چاق میشم روانی شدم غبغبم بزرگ شده قدمم بلنده چاقم شدم مثل یک غول شدم ۱۷۷قدمه۹۴وزنمه بدم میاد از اینکه اینقدر چاق شدم نفس نفس میزنم از چاقی خسته شدم از اینکه می‌بینم همه دور وبرم بدون هیچ رژیم و ورزش لاغرن من چاقم هیکلم وحشتناک شده احساس میکنم دارم سیاه میشم از بس چاق و لاغر شدم😭🥀🥀

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معده ت رو کوچیک کن

ببین غذا زیاد نمیخورم اهل هله هوله هم نیستم فقط من خیلی دوست دارم خرما و مویز مصرف میکنم که اونم زیاد نمیخورم نمیدونم چیکار کنم وزنم خیلی وحشتناک پایین میاد خیلی سخت ولی مثل برق بالا میره 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️