2777
2789

حالا شاید من حساس بودم ولی سر شب رفتم مانتو فروشی یه مانتو تنم کردم سایز ۱ نداشت گفت تموم کردم سایز ۲ آورد تنم کرد یکم گشاد بود بعد شوهرم اومد جلو اون گفت کلا همه سایزا نرماله  ولی چون قد شما کوتاه باید کوتاه کنید با یه لحن بد و جلو شوهرم چنان خجالت کشیدم قدم ۱۵۳ منم خب به عقلم نرسید بگم این سایز ۲ برا من سایز ۱ اندازه اس پس قد و سایز من انچنان تعجبی نیست نمیدونم چرا به دلم اومد حرفش دیگه نخریدم و در اوندم از مغازه اش و اصلا به روی شوهرم نیوردم ک ناراحت شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون بدصحبت کرده اما شما قدت کوتاهه حق نداشت به روت بیاره ولی باهاش کنار بیا که نقطه ضعفت نباشه و نار ...

منم از همین درسته قدم کوتاه ولی خب چرا بد صحبت میکنی چرا جلو شوهرم به روم میاری بهز نکه شوهرم بود خیلی حالم بد شد 

۱۵۳ که کوتاه نیست. اون به نسبت مانتو گفته. منم میرم شلوار یا چیزی بگیرم میگن کوتاه کن.

گفت مانتو ها همه نرماله ولی قد شما کوتاه باید کوتاه کنید با یه لحن بدی گفت که مثل طعنه بزنه میدونی قبلش یه چند تا مشتری دیگم بودن چنان باهاشون بد صخبت کرد ولی من گفتم به من ک کاری نداره برعکس جلو شوهرم اینجوری گفت