2777
2789
عنوان

رفتم مانتو بگیرم حرف فروشنده دلمو چنان شکوند

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 38 پست
اره کم سن بود ولی خودش درشت هیکل بود ک اصلا بهش نمیخورد سنش این باشه

ولش بابا.میدونم سخته. ولی جلو همسرت چهره ت رو هم ناراحت نشون نده

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کردم شعور ندارن، ناراحت نباش 

من چند روز یپش رفتن ی جا خرید کنم، فروشنده به من ی قیمت گفت من رفتم بیرون مغازه و برگشتم توو تین فاصله ی مشتری دیگه اومده بود و فروشنده به خانمی که بعد من اومد ی قیمت دیگه داد

بعد من از صحبتشون متوجه شدم، به خانمه گفتم چقدر به شما قمیت دادن، گفت انقدر.... ، منم چیزی نگفتم لبخند زدم ولی فروشنده برگشت به من گفت حق نداری با مشتری من حرف بزنی، بعد ما در مورد ی چیز دیگه شروع کردیم با اون خانم صحبت کردن فروشنده دااااد میزد که گفتم با مشتری من حرف نزن

بهش گفتم برام مهم نیست قیمت رو متفاوت گفتی داریم در مورد ی چیز دیگه صحبت میکنیم 

باز گفت چرا نمیذاری دو زار سود به ما برسه و خلاصه داد و بیداد، زده بود کولی بازی که ما مثلا بترسیم نگیم چرا قیمت رو متفاوت گفتی 

دیگه تهش بهش گفتم ببخشید که قبل صحبت از شما اجازه نگرفتم از مغازه اومدم بیرون، رفتم ی جا دیگه همون جنس رو ارزون تر خریدم 

خب مگه شوهرت قدتو نمیدونه که نگرانی پیش اون گفته؟؟راهنمایی کرده دیگه حساس شدی

چرا میدونه ولی مردن وقتی یه چیزی بگن گوشاشون تیز میشه ماهم خاهر مرد های خیلییی احساسی نداریم ک بگم از ته دل و قلبش دوست داره خب مرده تحت تاثیر قرار میگیره دیگه اون کلیپ های اینستاس که همه عاشق زن و بچه هاشونن😁😁

کردم شعور ندارن، ناراحت نباش من چند روز یپش رفتن ی جا خرید کنم، فروشنده به من ی قیمت گفت من رفتم بیر ...

مردم چه بی حیا و دور از جون وحشی شدن دیگه کولی بازی چیه خب حالا حرف زده مگه چی شده ؟؟؟؟ خب چرا قیمت عوض کنی به سر و تیپ آدم ها نگاه میکنی که عوض میکنی ؟؟؟ مردمم نمیدونم چشون شده بخدا 

مردم چه بی حیا و دور از جون وحشی شدن دیگه کولی بازی چیه خب حالا حرف زده مگه چی شده ؟؟؟؟ خب چرا قیمت ...

خانمه مشخص بود خیلی ساده س، راحت کلاه سرش، میره، آقاهه داد میزد خانمه انقدر ترسیده بود، پشتش رو کرد به من وایساد، مرد گنده خجالت نمیکشه فکر میکنه داد بزنه مرد بودنش رو ثابت کرده، 

خانمه مشخص بود خیلی ساده س، راحت کلاه سرش، میره، آقاهه داد میزد خانمه انقدر ترسیده بود، پشتش رو کرد ...

چه بده منم میترسم از اینجور مردها و آدم های رسوا ...الان شوهرم با کسی میخاد با صدای بلند صحبت کنه من اینور سکته رو زدم