2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مدت زمان زنده ماندن اسپرم در خارج از بدن بستگی به شرایط محیطی دارد:

1. روی پوست یا سطوح خشک (مثل پارچه، دست، تخت و…):

اسپرم در عرض چند دقیقه تا نهایتاً چند ساعت خشک می‌شود و از بین می‌رود.

2. در محیط‌های مرطوب (مثل آب، مایع منی یا محیط‌های گرم و مرطوب):

در مایع منی، اسپرم‌ها می‌توانند تا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زنده بمانند.

در آب گرم (مثلاً وان یا حمام) ممکن است کمی بیشتر زنده بمانند، اما به دلیل رقیق شدن، قدرت باروری‌شان کم می‌شود.

3. داخل بدن (رحم یا واژن):

درون دستگاه تناسلی زنانه، اسپرم می‌تواند تا ۵ روز زنده بماند، مخصوصاً اگر شرایط مناسب (مثلاً وجود مایع مخاطی رحم) فراهم باشد.

پس در خارج از بدن، اسپرم خیلی زود از بین می‌رود، مخصوصاً اگر خشک شود.

خدایا شکرت
مدت زمان زنده ماندن اسپرم در خارج از بدن بستگی به شرایط محیطی دارد:1. روی پوست یا سطوح خشک (مثل پارچ ...

بیین اسپرم داخل کاندوم بوده 

ب نظرت احتمال زنده بودنش چقدره؟

بیین اسپرم داخل کاندوم بوده ب نظرت احتمال زنده بودنش چقدره؟

کم حدود نهایت یه رب باروری هم میگه کم میشه

مبخوای باردار بشی؟ یواشکی از کاندوم …..

احتمال بارداری خیلی هیلی خیلی کمه چون باید داخل واژن بره و در واقع دستی هم وارد بشه نمبتونه خیلی نفوذ کته 

خدایا شکرت
کم حدود نهایت یه رب باروری هم میگه کم میشهمبخوای باردار بشی؟ یواشکی از کاندوم …..احتمال بارداری خیلی ...

امروز روز تخمک گزاریم بود ب شدت درد داشتم چون خیلی تخمکم فعال شده بود و کاندوم رو بعد نیم ساعت ک شوهرم رفت سوراخ کردم و زدم ب واژنم 

شوهرم مخالف بچس 

چهار ساله ازدواج کردم بچه میخام ولی اون نه😔

امروز روز تخمک گزاریم بود ب شدت درد داشتم چون خیلی تخمکم فعال شده بود و کاندوم رو بعد نیم ساعت ک شوه ...

چه سرایط سختی😔

نمی دونم چی بگم احتنالا زنده مونده باشه چون گفته تو محیط اب و یا منی تا نیم ساعت زنده ان وقتی هدایت به سمت واژن کردی بابد نبم ساعت بی حرکت میموندی و ببخشید پاها بالا تا سریع تر اگر اسپرمی هست به داخل رحم راه پیدا کنه🙏

خدایا شکرت
چه سرایط سختی😔نمی دونم چی بگم احتنالا زنده مونده باشه چون گفته تو محیط اب و یا منی تا نیم ساعت زنده ...

بی حرکت موندم اتفاقا 

نمیدونم چی بگم 

برام میشه دعا کنی اگ صلاحمه خدا بچه بده بم