2777
2789

هفته ۱۴ هستم گاهی حس می کنم دلم تکون می‌خوره 

اما نمی دونم واقعا نی نیه یا توهم آخه هنوز خیلی توشولوئه فقط اندازه یه پرتقاله🍊🍊🍊🍊🥹😍😭😭😭

من اولین بار ۲۱ هفته بود عروسی خواهرم رفتم ارایشگاه داشت تکون میخورد😂

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای جانم خوشحال بوده خاله ش عروس می‌شه 😅😍

اولش ترسیدم دراز کشیده بودم خانمه داشت میکاپ میکرد هی زیر شکمم انگار یچیزی بال بال میزد بعدش فهمیدم دیاکو خانه بازیش گرفته

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من غشششش🥲🤭🫠فک کنم باید بزرگتره شه تاشیطونی کنه ولی شایدم نائنگی شماخیلی وروجکه😍❤️

خیلی جالبه امشب شکممو نگا می کردم نبض میزد🤣🤣میگفتم نکنه قلب اونه 😂کلا متوهم شدم رفته🥹🥹🥹🥹🍊

این ها کی مشخص می‌شه ؟به من که چیزی نگفت دکترفرقشون چیه اصلا؟!

موقعیت جفته عزیزم اگه جفت خلفی باشه یعنی بچت جلو جفت عقب اگه قدامی باشه جفت جلو بچه عقب حرکاتش دیر تر معلوم میشه 

خیلی جالبه امشب شکممو نگا می کردم نبض میزد🤣🤣میگفتم نکنه قلب اونه 😂کلا متوهم شدم رفته🥹🥹🥹🥹🍊

الهیییی🥹🫠❤️به شادی وسلامتی بغل بگیرید معجزه کوچولوتون روووو

واقعاخیلی بامزه وشگفت انگیزه🫠

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

اولش ترسیدم دراز کشیده بودم خانمه داشت میکاپ میکرد هی زیر شکمم انگار یچیزی بال بال میزد بعدش فهمیدم ...

آب قندلازم شدم کههه🥹🫠خداحفظش کنه آقادیاکورو❤️

آب قندلازم شدم کههه🥹🫠خداحفظش کنه آقادیاکورو❤️

خیلی حس خوبیه😂😂😂 سلامت باشی عزیزم

خیلی حس خوبیه😂😂😂 سلامت باشی عزیزم

فکرشم رقیق کنندست🫠❤️ولی یکمم ترسناکه نه؟یه جور عجیبی نیست هی تکون میخوره🥲خب آدم توحال خودشه یهویی میترسههه🥹

موقعیت جفته عزیزم اگه جفت خلفی باشه یعنی بچت جلو جفت عقب اگه قدامی باشه جفت جلو بچه عقب حرکاتش دیر ت ...

عزیزم از کی تو سونو مشخص میشه کدومشه؟ من تازگیا سونو ان تی رفتم چیزی نگف