2777
2789

سلام خسته نباشین

واییی من درام میمیرم از درد کمر 

نزدیک ب سه روز آشپزخانه رو میکردم 

تازه تموم شدم خیلی خستم 🥺

هنوز اتاق و پذیرایی مونده 

شما چن روز طول میکشه 

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎

یهفته من یروزه اشپز خونمو تموم کردم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچیکه

نه منتها نمیزارم خیلی تلنبار بشه رو هم ماهی یبارو تمیز میکنم کابینت اینارو

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من با اینکه مادرشوهرم و جاری کمکم کردن دو هفتس شروع کردم آخراشه دو روز دیگه تمومه

خوش بحالت

مامانم من زنگ زده بود ک بیام 

من ی جورم 

دوست دارم 

خودم تنها با سلیقه خودم تمیز کاری کنم 🤕

خوش بحالتمامانم من زنگ زده بود ک بیام من ی جورم دوست دارم خودم تنها با سلیقه خودم تمیز کاری کنم 🤕

منم همین اخلاقو دارم 

ولی سلیقه جاری و مادرشوهرمو قبول دارم 

اگه کمکی نداشتم که تا الان هنوز نصف کارو جلو نمیبردم

منم همین اخلاقو دارم ولی سلیقه جاری و مادرشوهرمو قبول دارم اگه کمکی نداشتم که تا الان هنوز نصف کارو ...

خسته نباشی جانم 

من دیر تموم شدن رو ترجیح میدم 😂