2777
2789
عنوان

ضدمرد های عزیز

185 بازدید | 19 پست

شمایی که از مردا بدت میاد ازدواج نکن که نیای بگی خونه داری و غذا درست کردن وظیفه زن نیست

هم مردا برن سرکار هم بیان خونه رو تمیز کنن هم شام درست کنن؟

پ ن : منظورم با اوناییه که همش بفکر قر و فرن سرکار نمیرن تو خونم‌کار نمیکنن دنبال عشق و حالن

نه کسایی که پا به پای شوهرشون سرکار میرن زحمت‌میکشن

شورشو دراوردید😐

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق قانون کار خونه جز وظایف زن نیست ..‌ ولی خب عشق و انصاف این اجازه رو ب من خانه دار نمیده ک شوهرم ک شغلش ازاده خسته و کوفته میاد تازه بخاد غذا درست کنه و کارای خونه رو انجام بده ... 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

چراشماسوختی؟

راست میگن خب وظیفه نیس

نه توقانون همچین چیزی هست نه توشرع

وزنی که اینکاروانجام میدن صرفاداره لطف میکنه

تنهاوظیفه زن درقبال همسر تمکین هست

تنهاوظیفه مرددرقبال همسر نفقه وخرجی است

چیزای دیگه لطفه لطف

دقیقا ادم خجالت میکشع از بعضی حرفاشون اینجوری میگن که شوهره خروس خون بره سرکار شبم دست پررررر برگرده خونه هم مث طویله باشه جیک نزنن غذام حاظر نباشه چششون کور سر گشنه بزارن زمین بچه هارو بگیرن ک خانوم بخوابه ماه ب ماهم خداتومن پول بدن به قر و فر خانوم مادر و خواهرشونم بیاد اون نزدیکا خانوم بابد طلاق بگیرع

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

باهات موافقم ولی اون زنام هم خونه کار کنن هم برن سربازی؟ 😂مردام اینو وظیفه زن می دونن الان کلا از ط ...

تا الان ک زنا نرفتن سربازی ازین به بعدم نمیرن😂

شما خودتون زیاد ناراحت نکنید این مورد مردایی که گفتین ایتقدر کم شدن که در حال انقراض 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تا الان ک زنا نرفتن سربازی ازین به بعدم نمیرن😂

پس جریان کارزاری که راه انداختن چیه😭😂

منظورم این وظیفه دونستن هستش که الان هی این حرف رو میژنن طبعتا زنام از اونور اینو میگن کلا خیلی ضد هم شدن همه

البته درباره ی همه که صدق نمی کنه 

طبق قانون کار خونه جز وظایف زن نیست ..‌ ولی خب عشق و انصاف این اجازه رو ب من خانه دار نمیده ک شوهرم ...

شوهرتون لطف میکنه‌میره سرکار شمام لطف میکنی بخاطرش خونه داری‌میکنی اینو نمیفهمن بعضیا

چراشماسوختی؟راست میگن خب وظیفه نیسنه توقانون همچین چیزی هست نه توشرعوزنی که اینکاروانجام میدن صرفادا ...

شعور ادم باید برسه زندگی مشترک یعنی هردو وظایفی درقبال هم دارن