2777
2789
فالو میکنم ،همه پستاشو لایک میکنم ،خودش میاد دایرکتاگر دیدم خیلی سفته دوتا کامنتم میذارم براش دیگه خ ...

پست که نداره می‌شناسه منو یعنی فقط تو خیابون اینا دیده 

از نظر ظاهری من خیلی بالا ترم ازش و از نظر موقعیت زندگی هم بالاترم  (مالی  نه ها )

باز با این حال میترسم واکنش خوبی نشون نده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پست که نداره می‌شناسه منو یعنی فقط تو خیابون اینا دیده از نظر ظاهری من خیلی بالا ترم ازش و از نظر مو ...

فعلا تو پا جلو نذار یکم صبر کن ببین خودش پا جلو نمیذاره

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
فعلا تو پا جلو نذار یکم صبر کن ببین خودش پا جلو نمیذاره

همون منظورم الان چند روز از خواب خوراک افتادم میدونم 

ک فقط نه آیدی اینستا اینا نداره ازم نه اسم فامیلی می‌دونه فقط دیده منو بیرون 

همون منظورم الان چند روز از خواب خوراک افتادم میدونم ک فقط نه آیدی اینستا اینا نداره ازم نه اسم فامی ...

نمیدونم والا ،جلوش پرسه بزن ببین چی میشه

دق کردم خیلی دوسش دارم از طرفی هم خانوادم تحت فشار قرارم دادن ک آره باید شوهر کنی فلان

از طریق یه دوستی ،آشنایی، واسطی، نمیتونی بفهمی بهت حس داره یانه؟؟اگر حس نداره بیخودی وقتتو براش نذار

از طریق یه دوستی ،آشنایی، واسطی، نمیتونی بفهمی بهت حس داره یانه؟؟اگر حس نداره بیخودی وقتتو براش نذار

به هیچکس نمی تونم بگم

ببین یه دو راهی بدی قرار گرفتم هر چند بدونم حسی ندارم هم کلا قید همیچیو میزنم تا آخر تنها میمونم 

به هیچکس نمی تونم بگمببین یه دو راهی بدی قرار گرفتم هر چند بدونم حسی ندارم هم کلا قید همیچیو میزنم ت ...

هیجانی تصمیم نگیر ،تحت فشار خانوادتم قرار نگیر صبر کن و توکل کن بخدا