فردا شب قراره مهمونی داشته باشیم و متاسفانه قراره همسر سابقشو ببینیم، دلم نمیخواد بریم اما همسرم نمیذاره.
استرس دارم و دوست ندارم همو ببینن
نمیدونم باید چیکار کنم
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
فامیلن باهم ؟ سعی کن خیلی عادی باشی و برخوردت رو باهاش به حداقل برسون
اصلا دلم نمیخواد بریم
نمیدونم واکنششون چیه و واقعا میترسم
عادی عادی باش. امادگی هرچیزی داشته باش. از قبل با شوهرت حرف بزن رفتاری چطور باشه. ممکنه تیکه بشنوی ولی عصبی نشو.سعی کن جوری باشی که داری از مهمونی لذت میبری.
عزیزم چند تا نفس عمیق بکش قبل مهمونی. سعی کن ارامش خودت و حفظ کنی و بسیار ریلکس باشی. اون که الان محرم شوهرت هست شمایی و باید خیلی خودت خوش و شاد نشون بدی.
عادی عادی باش. امادگی هرچیزی داشته باش. از قبل با شوهرت حرف بزن رفتاری چطور باشه. ممکنه تیکه بشنوی و ...
من اصلا ندیدمش
همه میدونن چقد همسرم دوسش داشته و از وقتی گفت باید بریم خودش شده برج زهرمار، اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم
نمیدونم ببینن همو چی میشه