2777
2789

مشکل بی پولی ..انحراف چشم دخترم و هنوز کامل حرف نمیزنه و 4سالشه جیششو نمیگه..شوهرم ک خسیسه و کار و کاسبیش کساده ..پسرم ک حرفای بد یاد گرفته از پدربزرگش و موندم چطور از زبونش بندازم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفع شد الان خیالم راحته 😭😭😭ولی سالی که گذشت خیلی دردناک بود بیماری وحشتناک پدر و خواهر زادم دعاکن هیچوقت اون روزا برنگرده 😭😭😭

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

اگه فقط مالی باشه میشه حل شد با کار و فلان

بعدش ی چیز دیگه میاد 

شوهر دختر عمم خیلی پول داره خیلی

فقط ماشینی ک زیر پای دختر عممه رو بفروشه کل خاندان مارو خریده

ی دختر گیرشون اومد ناسالم بود

بعد دو سال ی ماه پیش خدا ازشون گرفتش دکتر گفته مشکل ژنتیکی دارن بهتره دیگه بچه دار نشن

خواهر یکی از دخترای کلاسمون ازدواج کرد مشکل مالی نداشت اولاش زندگیش عالی بود 

ی روز خبر دادن شوهرش تصادف کرده 

حالا ک رفتن بالا سر ماشین دیدن اقا با دوست دخترش بوده!

مشکل مالی نباشه سلامتیه سلامتی نباشه اخلاقیه هزار تا چیز

ولی هست

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بعدش ی چیز دیگه میاد شوهر دختر عمم خیلی پول داره خیلیفقط ماشینی ک زیر پای دختر عممه رو بفروشه کل خان ...

ن اونجوریام نیس 

ولی کلا خدا خودش گفته انسان رو در رنج آفریدم 

خیلی دوس دارم بدونم مشکلات مردم در چه حدی هستن