2777
2789

بخدا دیگه نمیکشم یه روزی یه جا از شدت خسته گی میوفتم میمیرم انقد سرد شدم که دیگه از خودمم نفرت دارم یا واقعا شاید مشکل از منه من آدم بدیم هر کی میاد سواستفاده می‌کنه ولی من حاضر نیستم ناخنش بشکنه همه جا با این که دخترم هواشونو داشتم ولی انقد خوردم کردن و به زمین خوردنم خندیدن که دلم واسه خودم سوخت و مادری دارم که هیچوقت به فکر خوب و بدم نبود و تا میتونست از بچه گی حالمو گرفت و تیکه تیکه ام کرد و پدری دارم که زورش جز من به کسی نمی‌رسه خدا یا تمومش کن یا درستش فقط آرزومه امشب بخوابم صبح بیدار نشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم می‌دونم شرایط زندگیت سخته 

توام یه روز میری سر خونه زندگی خودت نگران نباش 

ولی از این حرفها به خودت نزن

سلامتی مهم ترین چیزه 

خدا نیاره 

من دیسک کمر دارم یک ماهه زمین گیرم آرزومه خوب بشم 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

من تو ۱۲سالگی همچی آرزویی کردم تا شاید یبار دیگ بعد مدتها بابام بهم توجه کنه بگه ک نگرانمه 💔

ولی الان فهمیدم خدا خ مهربونتره از پدرو مادر بیشتر 

بهم ثابت کرده چندبار معجزه کرد ک حتی خواهرم گفت شانس آوردی 

ولی بلاهارو ازم دور کرد 

الان تنها دلخوشیم تو زندگیم خداست خیلی خوبه

واست صلوات فرستادم ان شاءالله خ زود حالت خوب بشه❤️❤️

ممنون عزیزم لطف کردی 

ان شاء الله حاجت دلت از خدا بگیری مهربونم❤️

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا