2777
2789
عنوان

چند وقت یبار میرید خونه پدرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوووب نزدیکه که میتونید هروقت بخوای بری

نه نمیتونم من بامادرشوهرم زندگی میکنم بایدموقعیتش پیش بیادبرم مثلامهمون نیادبرادرشوهرم ایناخواهرشوهرم اینانیاد یاکارموبه نحواحسنت انجام بدم بعد

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
نه نمیتونم من بامادرشوهرم زندگی میکنم بایدموقعیتش پیش بیادبرم مثلامهمون نیادبرادرشوهرم ایناخواهرشوهر ...

ردشدن ازهفت خان رستم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
واقعا؟ همش میگم کاش عادت کنم و اینقد وابسته نباشم، خیلی بده وابستگی واقعا

اره‌ جدی میگم اوایل بچه نبودهرهفته میرفتم ولی یک شب هم نمیخوابیدم صبح میرفتم شب برمیگشتم الان هم یک بار درهفته گاه میرم بادخترم شب برمی‌گردم هفته بعد یه شب می‌خوابیم شوهرم اصلاچیزی نمیگه خودم فکرم میمونه الان میرسه خونه شام وچاییش آماده باشه میرم هم شام هم سالادش هم میزارم😂درصورتی که اصلانزارم هم خودش درست می‌کنه چیزی نمیگه اماهمش بهش حس مسولیت دارم بهش هم خیلیییی وابسته ام

اخییی خدا حفظتون کنه برای هم

مرسی گلم ایشالاخوشبخت بشی❤️من این دنیا اول وابسته پدرم بعدشوهرم بعدبرادرومادرم و دخترم هستم خیلیییی وابسته پدرم هستم هرروزصبح منتظرم زنگ بزنه زنگ نزنه ناراحت میشم به شوهرم میگم صاحبم هنوزپدرمه نه تو😂 بری هم دلتنشون میشی هم منتظرزنگشون ولی خیلی قشنگه میان خونه دخترشون

🙁🙁امیدوارم مشکلتون حل بشهاز مشاور کمک بگیرید

مشاور کاری ازش بر نمیاد عصبیه پرخاشگری میگه فقط حرف من درسته بقیه هیچی حالیشون نیست بخاطر وحشی بازی‌اش ی بار بچم ۷روز بستری بود بیمارستان دیگه نمی‌خوام باهاش بحث کنم فقط می‌خوام ی جا تموم بشه